walakos випустив другий альбом

Днями електронний виконавець walakos випустив альбом "Now we have pain". Той вийшов за сприяння Dnipropop.

Андрій Соколов, який стоїть за цим проєктом, сповнив свій новий альбом болем.

"Коли спаде дим і залишиться лише біль, найвірогідніше, він обере ознаки хронічного. Цей суттєвий елемент людського не дозволяє знаходитися в ілюзіях, закривати очі перед реальністю чи обманювати самого себе. Він вертає прямо в теперішній момент і зобов'язує бути чесним із собою. Незважаючи на невимовні переживання, ми відчуватимемо себе живими, як ніколи. Адже біль є властивістю живих і, отже, дієвих істот", – пише він у пресрелізі.

Нагадаємо, що перший альбом walakos, "Unplugged", теж вийшов на Dnipropop цьогоріч. Тоді представники лейблу презентували його як напівальбом-напівсет. 

Зведення нового альбому виконали Максо Грусевич і Аркадій Ленов. Мастеринг узяв на себе Юрій Буличев (Monotonne).

Над обкладинкою для релізу Андрій працював разом із артисткою Роксоланою Дейнегою. Додамо, що візуальна складова посідає важливе місце в творчості цього проєкту й виконавець приділяє їй особливу увагу.

walakos – cольний проєкт музиканта й саундпродюсера Андрія Соколова, учасника формації Warнякання. Тут виконавець міксує ламані біти з мелодійною електронікою. Його творчість переважно витримана в темних меланхолійних тонах. Наразі в дискографії проєкту два альбоми.

walakos у мережі:

https://www.facebook.com/walakos.silence
https://www.instagram.com/walakos

Фото обкладинки – Arsen Dzodzaev, Electro Picnic