Rudnic Ore оприлюднили дебютний альбом

Минулого тижня психоделік-рок гурт Rudnic Ore представив свій перший повноформатний альбом "Children of Boring Conception". Кожна з його пісень – окрема незалежна історія.

Перший демозапис для цього альбому музиканти підготували у вересні 2021 року й відтоді напрацьовували подальший матеріал. Уже рік потому вони поступово записували LP у More Music Club. Щоправда, синтезатори й плівковий луп виконавці записали вдома.

Зведення музики виконав Олександр Белінський.

Кожна з композицій має власний сюжет, навколо якого розвивається. Водночас їх об’єднує те, що вони ведуть до кульмінаційного однойменного треку "Children of Boring Conception":

"Це пісня-інструмент, що має на меті вибити зі слухача кристали справжнього "Я". Усі попередні треки наче готують до чогось більшого", – йдеться у пресрелізі.

Природа Месопотамії в треку "Iraq", романтика смерті в особі Оскара Серра в "Dies Surfing", безтурботна літня ніч зі "Slow Drifting", романтизація світу як лейтмотив "Observers" і подорож у глибини власної свідомості в "Solar Motorik" – ось що закладено в кожному з нових треків альбому.

Візуально це резюмує обкладинка одеського художника Олексія Петрова.

"Це про невпинний рух і взаємодію, відчуття старого і вічного, що переплітається з новим. Також обкладинка у нас асоціюється з вигнутим монолітом Кубрика, із живою субстанцією в Космосі", – додають виконавці.

Нагадаємо, що цьому релізу передував лайв Rudnic Ore на Куяльницькому лимані, про який ми написали раніше.

Rudnic Ore – одеський психоделік-рок гурт, який міксує в своїй музиці shoegaze, dark surf, ambient і kraut. Його заснували Сергій Батура й Олександр Ходосевич у 2017 році. У їхній дискографії кілька мініальбомів і низка синглів.

Rudnic Ore у мережі:

https://www.instagram.com/rudnic_ore/

Фото обкладинки – Instagram виконавців