Kefir Killer презентує мініальбом абстракцій

Днями інді-рок проєкт Kefir Killer випустив свій перший ЕР – "Abstraction this world".

Учасники новоствореної формації написали цей мініальбом за короткий відтинок часу але, через війну, працювати над ним довелося на відстані.

"Гітарні партії для пісень записувалися "на колінці" через мою не дуже якісну апаратуру, з якої я намагався витягти максимум якісного звуку. І в нас це вийшло. А зводив EP наш вокаліст власноруч, бо він дійсно знається на цьому", – розповідає Роман, гітарист проєкту, Неформату.

За словами артистів, вони не зважали на стильові чи жанрові характеристики під час роботи над музикою. Набагато важливішим для них було показати свій стан у "кожній секунді, у кожному гітарному рифі, у кожному слові".

Назва ЕР прямо заявляє про його абстрактне наповнення:

"Шквал абстракції – ось так можна описати цей мініальбом. Кожному треку притаманна палітра настроїв, це шкіра навиворіт, не якась історія, а місиво з емоцій авторів", – додає Роман.

Тепер обидвоє музикантів планують випустити повноцінний альбом, на цей раз – у конкретному жанрі, але непритаманному їм, як вони кажуть. Кілька демозаписів уже готові. Також артисти хочуть виступати наживо й поступово рухаються до цього.

Kefir Killer – інді-проєкт, який заснували двоє музикантів, із Одеси й Херсона, у 2023 році. Обидвоє працюють над музикою на відстані, а сама формація поки що діє лише в студійному форматі. У їхній дискографії один сингл і мініальбом.

Фото обкладинки – надали виконавці