Монтескʼє і Seira разом написали пісню

Минулого тижня вийшла композиція "Пʼяні діти в імлі", яку спільно створили інді-виконавець Монтескʼє й вокалістка гурту pušča Сейра.

Думка зробити щось разом витала в повітрі для обох виконавців, проте не була озвучена донедавна.

"Я подумав про це вперше, коли Сейра включила Скота Вокера у львівському барі "Травень". Виявилося, що ми обоє великі його поціновувачі. Це була наша точка перетину. Але я все не знаходив часу, щоб запропонувати їй зробити щось разом. Зрештою, Сейра зробила це сама й ми стали до роботи", – розповідає Ігор, він же Монтескʼє, Неформату.

Над лірикою композиції музиканти працювали віддалено, а майже всю музику Ігор записав самостійно. Виняток становить партія духових інструментів, яку виконав його друг Ґійом Жарно. До цього музиканти вже співпрацювали в межах сольної творчості Монтескʼє.

Кожен із артистів мав власний плин думок, який уплинув на створення тексту пісні. Але в певний момент, за словами Ігоря, ті стали суголосними.

"На той час я багато працював із документуванням російських воєнних злочинів, і пісню писав під сильним впливом однієї з сотень історій, які чув від очевидців. Сейра писала куплет паралельно зі мною. Вийшло так, що наші тексти злилися в одну історію".

Ця композиція згодом увійде до сольного альбому Монтескʼє, який називатиметься "Літанія радості й смутку". Його дата виходу відкриється нам незабаром, а наразі знаємо, що до нього ввійдуть 11 пісень за 2021-2023 роки.

Наше інтерв'ю з артистом знайдете тут

Монтеск'є – сольний проєкт Ігоря Хоркавого, музиканта-мультиінструменталіста зі Львова. Окрім цього, Ігор учасник лайв-бенду Паліндрома й співавтор його музики. Над записом інструментів й аранжуваннями він зазвичай працює самостійно у своїй домашній студії. Наразі в дискографії сольної формації кілька синглів і ЕР.

Монтеск'є в мережі:

https://www.facebook.com/montesqie
https://www.instagram.com/montesqie

Фото обкладинки – Instagram виконавця