Gamardah Fungus представили два треки з нового альбому

Дніпровський колектив цієї осені випустить новий альбом "Crossing The Wasteland". Реліз стане уже третім лонгплеєм гурту, який вийде на лейблі Flaming Pines. Поки ж можна оцінити два треки із нього. 

"Після поїздки по Індії ми вирішили присвятити наш новий альбом пустелі Тар, це великий, засушливий регіон у північно-західній частині Індійського субконтиненту, який утворює природний кордон між Індією та Пакистаном.

Він також відомий як Велика Індійська пустеля, і перетинаючи його порожню смугу, ви також відкриєте чудовий світ Джайсалмерського Золотого Міста та красу куполів мечеті, покритих піском, в місті Біканер. У цих місцях за допомогою бідної природи, унікальної архітектури, стародавніх духів і суфійської музики ви відчуваєте втечу від реальності до нірвани, і ваша душа відкриває шлях із сансари. Цей альбом - наше бачення сучасної та сакральної азіатської культури - багата, загадкова та недостатньо вивчена.

Це, мабуть, наш найбільш мінімалістичний альбом на сьогодні. Ми свідомо відмовилися від багатошарових звукових форм і методів, які використовувались на попередніх записах. Ми хотіли сконцентруватися на звукових повтореннях та паузах, як в індійських мантрах та народній музиці, намагаючись досягти глибокого трансу з мінімальним арсеналом - тільки гітарою, модульним синтезатором і танпурою", - розповідають музиканти. 

Альбом  "Crossing The Wasteland" вийде 1 листопада, але вже зараз можна оформити пре-ордер на нього. Доступний реліз на дисках та у цифровій версії. 

Раніше гурт також представив відео-тизер про створення альбому

Нагадаємо, попередній альбом колективу - реліз  "Fairytales" - вийшов у жовтні минулого року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Проект Gamardah Fungus сформований у 2009 році в Дніпрі саунд дизайнером Ігорем Ялівцем і гітаристом Сергієм Ягодою. Якщо занурюватися в термінологію, то в опусах Gamardah Fungus можна почути drone ambient, dark jazz, експерименти з електроакустикою та авторські польові записи. На сьогодні гурт має чимало релізів, відеокліпи та значний список творчих колаборацій з різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо.

Прочитати рецензію на реліз "Herb and Potions" (2016) можна тут.

Gamardah Fungus у соцмережах:

Вконтакте: https://vk.com/gamardahfungus
Bandacamp: https://gamardahfungus.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/GamardahFungus
Soundcloud: https://soundcloud.com/gamardahfungus
Vimeo: https://vimeo.com/gamardahfungus