drimandr випустив другий альбом

На початку грудня інді-артист drimandr оприлюднив свій другий альбом у дискографії – "тупо".

Найпершим на шляху до цього релізу з’явився демозапис пісні "гравітація", створений іще влітку 2021 року. Подальший розвиток альбому припав уже на кінець 2022-го.

"Перші дві-три пісні я просто писав, але в якийсь момент зрозумів, шо на їх основі хочу зробити шось із наративом. Решту дописував уже з думкою про якусь історію у голові й паралельно редагував ті, шо вже були написані, шоб вони органічно вплітались в загальну картину", – розповідає виконавець Неформату.

Попередній альбом виконавця, як він нам нагадав, мав назву "samota" і вийшов чотири роки тому, у дуже похмурий період життя артиста. Його реліз відбувся на Soundcloud виключно.

Слухайте альбом на стримінгах

Цей же альбом має світліші тони й, зазначає артист, набагато краще виконання. Його центральною темою стало кохання.

"Я доволі довго не був у стосунках і в якийсь момент почав рефлексувати щодо всього свого попереднього досвіду. Та й загалом щодо ролі романтичних стосунків у житті. Здалося цікавим написати музичну лавсторі, коли ти дистанційований від її проживання. У цілому, хотілося зберегти [в альбомі] простоту", – додає drimandr.

Назва ж позначає марність спроб раціоналізувати почуття, а також саму ідею робити це взагалі.

Тепер серед великих планів виконавця писати ще один повноформатник на наступний рік і випустити новий мерч. Також він не виключає, що публікуватиме раніше написані демозаписи, які вже зачекалися на свій вихід.

drimandr – сольний інді/хіп-хоп/емо-проєкт, який створив Олександр Злотніцький у 2018 році. У дискографії виконавця можна знайти багато інфлуенсів різних жанрів: від поппанку й інді до трепу або емо.

drimandr у мережі:

https://www.instagram.com/drimandr/

Фото обкладинки – Юрій Катола