kontrabass promo відзначить п'яту річницю вечіркою

16 грудня в Малій опері kontrabass promo анонсували "Таємну вечірку" за участі своїх артистів The Unsleeping, the feels, Sheetel, lumosback, Бурко та Крамдада.

kontrabass promo — культурна агенція, що з 2018 року займається розвитком музичної інді-сцени в Україні. У перші два роки вона організувала понад 30 виступів для таких гуртів як Tik Tu, Sheetel, Олег Каданов, The Unsleeping, Love’n’Joy, Глава 94, Straytones, Komissiya, Braii, Blooms Corda, Джозерс, DZ’OB та ін.

каданов_контрабас

Перший концерт контрабасу: Олег Каданов, колізей КПІ, осінь 2018

Згодом команда почала долучалась до організації фестивалів: від партнерства із Dnipro ГогольFest та Космос Табором до власного Vertuha Arts Festival та наймасштабнішого музичного проєкту часів пандемії — серії онлайн фестивалів Intercity Live.

Четвертий міжнародний онлайн-фестиваль ІНТЕРСІТІ LIVE: EUROTRIP 

У 2021 році в агенції відкрився напрям букінгу, а ростер артистів стрімко наповнювався новими іменами: Kurs Valut, Стас Корольов, Структура Щастя, Ницо Потворно, Renie Cares, Si Process та інші. Одним із найбільш знакових проєктів цього року стала серія live-відео Змова за участі Кургана, Hyphen Dash, Ragapop та The Unsleeping.

Проєкт ЗМОВА за участі The Unsleeping

У квітні 2022 kontrabass promo стали співзасновниками фонду Musicians Defend Ukraine і почали організовувати закордонні благодійні концерти та тури для артистів букінг-ростеру. Згодом концертна діяльність відновилась і в Україні.

Kurs Valut_контрабас

Kurs Valut під час концерту у Стокгольмі, осінь 2022

З початку 2023 року працює також лейбл kontrabass promo, серед артистів якого The Unsleeping, Пиріг і Батіг, Alice Change, To Eternity, Disappeared Completely, the feels, ba.latski та інші.

Отож, саме з нагоди п'ятої річниці й відбудеться таємна вечірка. 

"За цей час бренд kontrabass promo сформував репутацію спільноти, що відкриває та просуває якісну незалежну музику. Спільноти, яка об’єднує не тільки команду агенції та артистів, а й концертних задротів, музичних дігерів та загалом небайдужих до нової української культури людей. Багато хто із прихильників контрабасу приходять на події контрабасу навіть не знаючи імен у лайнапі", — йдеться у пресрелізі.

sq

На вечірці будуть як облюблені концертною аудиторією гурти, так і нові імена, які команда агенції вважає за потрібне показати поважній публіці. Серед анонсованих — The Unsleeping, the feels, Sheetel, lumosback, Бурко та Крамдада. Всі вони є артистами лейбла kontrabass promo; хтось був першим, а хтось лише нещодавно випустив перший реліз в рамках цієї співпраці.

Окрім заявлених гуртів організатори анонсували також і ведучого, яким стане комік та волонтер Олександр Колмен Сердюк. 

Таємна вечірка включатиме, однак, не тільки музичну частину — гостям обіцяють також таємничі перформанси, аукціони та конкурси. А ще організатори радять приберегти трохи грошей, щоби вже на місці придбати мерч та/чи унікальний лот під час благодійного аукціону в підтримку фонду Musicians Defend Ukraine. Також ви можете пройти опитування щодо того, який принт на концертних футболках вам хотілось би мати. 

Придбати квиток на подію можна тут, а з промокодом "NeformatKontrabass" ви ще й отримаєте знижку 15%. 

Слідкувати за апдейтами вечірки та дізнатися більше про неї можна у соцмережах kontrabass promo:

https://www.instagram.com/kontrabass.promo/
https://t.me/kontrabass_promo