Cape Cod креативно вибрав обкладинку для нового альбому

Київський проект раніше вже повідомляв, що веде роботу над другим повноформатним альбомом "Echoes", а зараз представив його обкладинку. По суті йдеться про один колір, який спільно створили 14 важливих та близьких для артиста людей після прослуховування релізу. 

"14 человек. 14 треков. 14 месяцев работы над альбомом. 1 цвет Люди, которые важны мне, мнению которых я доверяю и которые так или иначе повлияли на этот альбом. Каждый из них выбирает свой цвет. Путем слияния получаем один единственный цвет, который и образует обложку второго номерного альбома", - саме так описує процес творець проекту Максим Сікаленко

Нагадаємо, раніше вже стало відомо, що до роботи над новим релізом Cape Cod планує залучити різних вокалістів. Це видно, зокрема, і з випущених перед виходом релізу синглів "I’m Coming Home", де ми чуємо голос ірландського вокаліста Річарда Фаррелла, та  "I Don’t Wanna Know", записаного разом з американською вокалісткою Mickey Shiloh.

Cape Cod - це проект київського музиканта Максима Сікаленка, колишнього учасника маткор гурту + \ -, хаус-продюсера і засновника лейблу Kiev House. Проект виник у 2013 році та швидко зробив свого творця одним із впливових представників електронної сцени. У доробку Максима вже декілька потужних релізів і колаборацій з українськими та закордонними музикантами. Його дебютний альбом "Cult" був номінований на звання "Кращого альбому року" за версією радіо "Аристократы", а сам Максим отримав номінацію "Кращий електронний артист" премії Jagermeister Indie Awards.

Cape Cod у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/capecodband
Instagram: https://www.instagram.com/cape_cod/
VK: https://vk.com/capecodband
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOeYJ7mSziBBt5gXEInEpXg