Ethereal Riffian знімають серію відео про роботу над новим альбомом

Київський гурт раніше уже повідомляв, що активно працює над третім повноформатним альбомом. Зараз же музиканти вирішили ділитися подробицями роботи над новим релізом за допомогою відео. 

У першій частині історії Ethereal Riffian записують наживо демо-версію третього LP на студії Bobina records. Ідею живого запису музиканти виносили ще з 2016 року, коли випустили свій перший лайв-альбом. Щоб передати живу енергетику нового релізу, вони вирішили повторити цей досвід.

Що стосується особливостей запису, то всі музиканти збираються в одному приміщенні, де чути лише ударні, тоді як всі гітарні кабінети винесені за стіну, підзвучені мікрофонами та виводяться на індивідуальний моніторинг кожному музиканту.  

Після того, як лайв буде готовий, музиканти його проаналізують та запишуть уже чистову, студійну версію альбому. Детальніше про це все - на відео. 

Гурт Ethereal Riffian був заснований у 2010 році.На рахунку колективу два повноформатні альбоми та навіть книга. Почитати великий монолог фронтмена гурту - Val'a Korniev'a можна за цим посиланням

Ethereal Riffian в соцсетях:

ВК: https://vk.com/etherealriffian
FB: https://www.facebook.com/etherealriffian
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXvxNJpBTx9o_ftjD8sAf6w
Bandcamp: https://etherealriffian.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/etherealriffian/