Макс Товстий випустив новий сольний альбом

Київський музикант презентував анонсований раніше другий сольний альбом "Mesmerize".

Перший альбом виконавця вийшов у січні 2014 року і зараз, через більш ніж 4 роки, історія повторилася. Всі пісні Макс Товстий написав самостійно, а їх записом, зведенням і мастерингом займалася його ж студія BrokenBricks Studios протягом січня 2017 - травня 2018 року. 

"Цей альбом складається з 10 пісень і двох бонус-треків (загалом 12 пісень), всі інструменти для яких Максим записав самостійно, за винятком скрипки та труби. Стиль релізу - це суміш blues, classic rock, psychedelic, progressive rock у дусі 60-их, але з сучасним звуком і підходом. Усі пісні дуже різні, "Interstellar Girl" та "World of Sin" - точно музика з 21 сторіччя, тоді як "From The Blues to The Funk", "Wait Till Tomorrow" чи "Show Me The Way" віднесуть вас до часів Woodstock, а то й раніше", - йдеться в описі релізу.

Цікаво, що трек "Make Up Your Mind" потребував 6 співаків. До того ж це єдиний трек, який має ноти для оркестру. На його написання, запис і зведення  автор витратив 8 місяців. 

За цифровий реліз альбому відповідав лейбл Nasoni records.Улітку ж має з'явитися і його копія на дисках.  

Портрет Максима для обкладинки намалювала Надія Яценко.

Нагадаємо, Макс Товстий, гітарист-вокаліст гурту The Heavy Crawls, окрім усього ще організовує у столиці блюз-джеми, а також є засновником лейблу Electric Experience Records. Також він відомий за проектами Turnaround, Lucifer Rising, 7 Inch Interstellar Locomotive, Blues Association.

Макс Товстий у соцмережах:

https://maxtovstyi.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/maxtovstyi