Onuka випустила концертний альбом

Український проект неодноразово виступав із Національним Академічним Оркестром Народних Інструментів (НАОНІ) і результатом їх співпраці став новий лайв-альбом. 

"Рік добігає свого фіналу, i з тим ми хотіли б поділитися з вами останнім релізом перед виходом нового альбому. Це не новий сингл чи відео. Навпаки. Концертний запис, що рівно рік тому вже посів своє місце в нашій історії. Відтепер – у дискографії. ONUKA – Live With NAONI Orchestra, ймовірно, це можливість підбити підсумки і рухатись далі.

У музичному контексті для нас це своєрідна точка відліку, до якої з плином часу ми повертаємося. Історія, що розпочалася 28 червня 2016 з появою в мережі відео "Other" у супроводі Національного Академічного Оркестру Народних Інструментів, і яка згодом отримала своє продовження у 17 треках, що були презентовані 11 грудня 2016 перед київською аудиторією.

Ми не озираємося назад. Ми хочемо запам’ятати цю магію", - розповіли музиканти. 

Послухати реліз "Live With NAONI Orchestra" можна на сервісах Apple Music, iTunes, Google Play, Spotify та Deezer.

Нагадаємо, нещодавно  Onuka випустила новий сингл "Guns Don’t Shoot".

Onuka - це український електронний музичний гурт, особливістю якого є використання українських народних мотивів та інструментів у електронній музиці. Робота над проектом Onuka почалася влітку 2013 року. Співавторами проекту стали Наталія Жижченко — колишня солістка гуртів "Tomato Jaws" та "KOOQLA", і Євген Філатов — лідер гурту "The Maneken".

Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. На сцені вона, окрім вокалу, грає на сопілці, окарині, свистульці, омнікорді, невеликих перкусійних інструментах, а також керує відтворенням семплів. Головним композитором, саунд-продюсером, аранжувальником та арт-директором проекту є Євген Філатов. Він також бере участь у живих виступах на радіо. Повний склад групи ONUKA - вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбона, валторна, бандура.

Onuka в соцмережах:

https://vk.com/onuka
https://soundcloud.com/onukaofficial/onuka-mainland
https://www.facebook.com/onuka.official
https://www.youtube.com/onuka
https://www.instagram.com/onukaofficial/