Альбом Deviator вийшов на дисках

22 серпня український лейбл Vacula Productions видав на дисках альбом "Might ov Ancient" хмельницького блек-метал проекту Deviator

Раніше цей же альбом виходив на касетах обмеженим тиражем. Випустив їх відомий польський лейбл Werewolf Promotion.

"Власне даний альбом є розширеною версію ЕP "Твоя Безсмертна Велич" та присвячений архетипу Великої Матері, з лона якої виникло все суще і куди ж воно і повернеться. Вона є втіленням забутої мудрості та гармонії, інтуїтивного пізнання, що так бракує в сучасному дискретному раціональному та технократичному світі. Смерті в її метафізичному розумінні, Хтонічним силам найтемнішим затінкам Підсвідомого в психологічному аспекті. Хоча безумовно на створення окремих композицій повпливало чимало особистісних факторів", - описує альбом автор.

Альбом включає 4 пісні та одну інструментальну композицію, перезаписану в стилі хоррор-ембієнту (оригінальна версія створена ще в далекому 2008 році) і має традиційну тривалість - 30 хвилин. Усі композиції мають похмуру, але в той же час сповнену епічності та емоційності атмосферу.

Deviator - heathen black/death metal формація із міста Хмельницького. Почала існування в 2007 році як dark ambient проект однієї людини і засновника групи - Лорда Хастнера. Стиль Deviator, враховуючи агресивність рифів та похмуру атмосферу музики можна умовно визначити як атмосферний і містичний Black\Death Metal з темною езотерично-філософською тематикою лірики та сильним впливом давніх язичницьких вірувань.

Deviator у соцмережах:

ВК: https://vk.com/mightovancient
Bandcamp: https://deviatorukr.bandcamp.com/