У Києві обговорять можливості експорту української музики

Music Hub # 7: Connect 26 лютого запрошує на панельну дискусію "Експорт української музики" до клубу "Atlas". 
 
Цього разу Music Hub вирішив підняти тему, що цікавить кожного українського музиканта, який прагне розширювати свою географію і не планує обмежуватися рідною країною. Участь у відомих світових фестивалях, концерти у легендарних клубах Європи чи США, десятки тисяч завантажень з iTunes - все це, нажаль, поки що тільки сниться у красивих снах більшій частині музикантів в Україні. Що не так? Це проблема з талантами, з неграмотним менеджментом, чи з країною? 
 
Спробуємо розібратися зі всіма цими питаннями 26 лютого у гостинному Атласі разом із експертами та музикантами, що стали успішними за кордоном.
 
- Як українському музиканту потрапити на європейський та американський музичні ринки?
- Які саме гурти мають шанс стати успішними на Заході?
- Чи є можливості у державній підтримці музикантів для виступів за кордоном?
- Роль шоукейсів, фестивалів та лейблів в промоції артистів.
- Музикант - Агент: переговори, можливості та підводні камені в роботі.
 
Спікери:
 
- Daniel Somlo (Будапешт, Угорщина) - керівник букінг офісу Budapest Showcase Hub
- Ren Horvath (Будапешт, Угорщина) - продюсер, музичний менеджер (Eastaste)
- Влад Дебрянський (American Music Academy) - американський музикант українського походження, композитор, продюсер. Співпрацював з King Crimson, Lisa Minelli, Peter Gabriel, Katy Perry та ін. Засновник «American Music Academy» (Київ \ Львів), представництва Berklee College of Music в Україні. 
- Ігор Сидоренко (Stoned Jesus) - фронтмен рок-гурту Stoned Jesus, одного з найуспішніших українських гуртів закордоном. Stoned Jesus вже встиг відіграти в більш ніж 20-ти країнах по всьому світу, в тому числі в Південній Америці. 
- Іра Шум (МЗС України) - команда культурної дипломатії МЗС, координаторка проекту Український інститут. 
- Катерина Шевченко-Кобзарук (Brunettes Shoot Blondes) - менеджер гурту Brunettes Shoot Blondes, який свого часу підірвав інтернет кліпом «Knock Knock». Brunettes Shoot Blondes учасники європейських шоу-кейсів, а також найбільших фестивалів Європи.
 
Скайп-включення:
- Іра Горбань - менеджер гуртів ДахаБраха, Dakh Daughters
- Наташа Падабед (More Zvukov Agency, Берлін) - букінг-агент гуртів ДахаБраха, Dakh Daughters, PaniValkova, Onuka в Європі
 
Модератор: Саша Кольцова, засновник і лідер групи Крихітка
 
Шоу-кейси: 
Lumiere
LATEXFAUNA 
 
Вхід за https://goo.gl/forms/Bu1M4zEr8AWX2Xmf2 ">попередньою реєстрацією.
 
Music Hub - це відкрита платформа для взаємодії учасників музичної індустрії. В рамках Music Hub на регулярній основі проводяться заходи, спрямовані на створення простору для спілкування, підвищення кваліфікації, обміну досвідом і концентрації зусиль для вирішення спільних завдань в українському музичному середовищі.