Ужгород залишився без головного "андерграундного" майданчика

Останні декілька років  більшу частину так званих андерграундних гуртів у себе приймав ужгородський клуб "Outsider". Втім, ще до Нового Року поповзли чутки, що заклад змінить формат діяльності. Зараз же вони підтвердилися

Клуб закрылся из за финансовых проблем, которые возникли в следствии крайне не посещаемого концертного сезона! Было принято решение прекратить концертную деятельность, ну как минимум в плане андеграунда, так называемого! При удачном стечении обстоятельств, будет открыто рокенрольный бар, в центре города, без сцены! По срокам, где то на начале февраля!“, – розповів власник закладу Євген Штайнер.
 
Сам же “Outsider” тим часом буде працювати лише як промо-група. 
 
Як пояснюють місцеві організатори, ситуація ускладнюється тим, що інші наявні майданчики або завеликі, або дорого коштують, або пропонують невідповідні умови співпраці. Деякі ж взагалі закрилися на ремонт з невідомими строками. 
 
За час роботи клубу “Outsider” у ньому встигло виступити чимало різноманітних виконавців, починаючи від "Malad" або "Chios" і завершуючи "Sinoptik" чи "O.Torvald".