"INDYTRONICS" дадуть сольний концерт в Ірландії

Київський гурт переміг у конкурсі від ірландського віскі Tullamore Dew і тепер збирається на концерт у Дубліні. Згідно умов змагання, музиканти повинні були записати і зняти відеокавер на один із ірландських гуртів. Авторів кращого відео обирали з-поміж майже 30 претендентів. І переможцем, власне, стали кияни "Indytronics" з кавером на "Kodaline - All I Want".
 
"Ребята, безграничная любовь❤ Благодаря вам и вашей поддержке мы только что победили в конкурсе "Настоящий Ирландец" от Tullamore Dew и Просто Радио и летим в Дублин с сольным концертом! Спасибо огромное всем кто принимал в этом участие : всей команде Indytronics, Сергей Сершень за запись песни и монтаж видео и Евгения Ли за съемку, а самое главное Вам !Спасибо вам огромное. Мы не оставим вас без подарков ! Пишите, какой сувенир вы хотите из Дублина, а мы выберем 2ух самых оригинальных и привезем им подарки", - обіцяють музиканти. 
 
Коли саме і у якому пабі відбудеться концерт, поки невідомо. 
 
"Indytronics" – indie rock / post punk revival гурт з Києва, який був створений у 2013 році. На даний момент у арсеналі хлопців - EP альбом "Vision" 2013 року і LP "Scintilla Wave" 2015 року випуску.  
 
"Indytronics"  у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/indytronics
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmC1bIJw3BkXMC0qe5qs..
Soundcloud: https://soundcloud.com/indytronics
Facebook: https://www.facebook.com/indytronics
Twitter: https://twitter.com/indytronics