Денис Шафоростов може покинути гурт "Asking Alexandria"

Днями мережу заполонили чутки про повернення до складу відомого британського гурту "Asking Alexandria" попереднього вокаліста Денні Ворснопа. Це означає що Денис Шафоростов, також відомий як Denis Stoff, може покинути цю роль. 

Нагадаємо, Денис Шафоростов народився 4 травня 1992-го року, в Харцизьку. В 16 років він почав грати в своїй першій групі — "Dance Red Drops". В 17 років він два місяці пробув гітаристом у російському гурті "Орігамі". Вже тоді у Дениса з'явились думки переїхати в США. Хлопець почав писати свою музику, та вчився зведенню пісень. Окрім цього в Дениса був свій канал на Youtube, на якому він робив вокальні та гітарні кавери на свої улюблені групи. Першим великим проектом музиканта був металкор гурт "Make Me Famous", який він заснував у 2009 році в Америці. У 2012 під лейблом "Sumerian Records" гурт випустив свій дебютний повноформатний альбом — "It’s Now or Never" який в чарті US top 200 піднявся на 151 місце. В кінці 2012 року Денис оголосив про вихід з групи, яка невдовзі розпалася після їх фінального туру на початку 2013 року. Після розпаду "Make Me Famous" Денис повернувся до України, де створив новий проект — "Down & Dirty".

22 січня 2015 тодішній вокаліст Денні Уорсноп оголосив про свій вихід з "Asking Alexandria", вирішивши зосередитись на своїй новій групі "We Are Harlot", заявивши що заміна вже знайдена. 26 травня 2015, Денис був офіційно оголошений новим вокалістом, коли британці випустили свій перший сингл під назвою "I Won't Give In". 

Зараз же, як повідомляє видання calibertv.net Денні повернеться до гурту, оскільки, за деякими чутками, Денис створював музикантам фінансові труднощі. Ні гурт, ні музиканти попри численні коментарі дописувачів поки цю інформацію не коментували, хоча сторінки у соцмережах наче натякають на цей факт. Отож видання прогнозує, що офіційна заява від  "Asking Alexandria" може з'явитися вже цієї п'ятниці, адже зовсім скоро, 25 жовтня, британці розпочинають  масштабний тур і їм потрібно щось вирішити до того часу.