Останній міні-альбом "Dahau Holidays" вийшов на касетах

Насправді це один із останніх релізів на фізичних носіях, адже колектив раніше анонсував свій останній тур та подальше припинення діяльності. Вадим і Ксенія обіцяють почати згодом новий проект, але це буде вже не  "Dahau Holidays". 

Останній міні-альбом колективу, який, до слова, не має назви, вийшов на початку червня. 

Касети видала ужгородська промо-група і лейбл "КРУК" спільно з лейблом "Nava Records".

"Так вже історично складається, що окрім концертів, раз у році КРУК видає один реліз. Вже традиційно, разом з приходом осені, ми раді поділитися новим касетним матеріалом. Цього разу це знову Dahau Holidays із новим ЕР під назвою... а от, якось от без назви, але і добре, ми все одно часто говоримо щось подібне до "о, а ти слухав їхній альбом за 2013-ий?", і всім ясно за який альбом йде мова.

Так і тут - у своєму специфічному колі слухачів Dahau Holidays отримали визнання, і новий твір є тільки ще одним підтвердженням, що Вадим і Ксеня "можуть", і, у свою чергу, ми раді допомогти їм та їхньому лейблу Nava Records у релізі цієї касети.
 
Чим особливий цей матеріал з технічної точки зору. Буклет всередині касети складається з 5 панелей із текстами пісень та альбомного арту. Стрічка в кожній касеті записувалася на вінтажних деках 70-80-их років найвищого рівня, що були відкалібровані за допомогою спеціальних калібрувальних стрічок", - розповідає "КРУК". 
 
Придбати касету можна за  50 гривень у самого гурту або ж тут.
 
«Dahau Holidays» - досить молодий, але відомий у певних колах пост-панк колектив. Активну діяльність гурт спершу розвинув в Ужгороді, але зараз музиканти переїхали до Одеси, де й продовжують творити. Щодо складу "Dahau Holidays": його представляють двоє людей - Вадим і Ксюша. Раніше у складі гурту також був другий клавішник Олександр. За час своєї діяльності колектив встиг дати чимало концертів та відіграти на знакових українських фестивалях.