"Space Of Variations" збираються у тур на підтримку нового релізу

28 серпня вінницький гурт представив слухачам довгоочікуваний реліз - ЕР "Blackmail". Його презентація відбудеться у Києві в "MonteRay Live Stage 3 вересня. Зараз же музиканти почали формувати навколо цієї дати український тур - "Blackmail tour". 

"А вот и наши концертные планы. И это всего лишь первая часть серии наших предстоящих ивентов. Совсем скоро будут добавлены новые даты тура в поддержку нового альбома "BLACKMAIL", поэтому рекомендуем следить за новостями, что бы не пропустить концерт в своём городе!", - повідомили музиканти.

Отож наразі відомо про шість великих міст, куди "Space Of Variations" поїдуть зі своїм альбомом: Кам'янець-Подільський, Київ, Вінниця, Дніпро, Житомир і Харків. 

З попередньою назвою - "Пространство Вариантов", музиканти підкорили серця не лише свого рідного міста, а й усієї України. Деякий час від них не було новин, але згодом гурт таки  відновив свою діяльність, змінив назву, і ринув до нових досягнень. Зокрема, успішними вийшли пісня "Gunsight" та кліп на неї. Щодо музики колективу, то він її описує по-різному: від metalcore до chaotic hardcore.