Проект "mylittlesingularity" видав новий міні-альбом

На початку серпня молодий рівненський проект випустив черговий EP під назвою "You Want It". Реліз вийшов на лейблі "Koloa Records". Він містить загалом чотири треки. Варто додати, що це не перший реліз проекту "mylittlesingularity". Раніше у нього вже виходив міні-альбом, а також чимало треків були випущені окремо. 

Що ж до учасників, то, як це часто прийнято у подібних випадках, проект представляє одна людина. У даному випадку йдеться про рівненського музиканта Алекса (Серафима) Кучинського. Молодий український продюсер змалечку вивчав музику, але писати її самостійно почав відносно недавно. Найбільше Алекса приваблює мелодійний саунд зі складним ритмом і 8-бітною музикою. 
 
"You Want It - это в буквальном смысле сборка из того что ты хочешь. В своей музыкальной лаборатории Алекс проводил исследования и подобрал наиболее подходящее звучание для всех треков. Когда ты что то принял для расслабления и тебе становится гораздо лучше - Much Better. Bumps - это мурашки по коже, от того что ты можешь видеть гораздо больше, слышать гораздо глубже, чем обычно. И лишь есть единственный нъюанc - Nuance, который показывает что все допинги имеют свойство заканчиваться, и этот трек раскрывает состояние, когда они заканчиваются. Все это объединяется в одноименном с названием альбома сингле - You Want It", - описує реліз сам лейбл. 
 
Наразі Алекс готується до випуску першого повноформатного альбому.