Трек "Monocube" вийде на вінілі у Німеччині

На лейблі "Drone Records" цьогоріч виходить компіляція під назвою "V.A. (VARIOUS ARTISTS) - DRONE-MIND // MIND-DRONE Vol. 5". Загалом вона міститиме треки лише чотирьох виконавців, серед яких і наш співвітчизник - одеський проект "Monocube". Інші два проекти - це новозеландці "GYDJA" французи "YRSEL" та спільний проект зі США і Шотландії "CLADE".  
 
Реліз видадуть на кольоровому вінілі тиражем в 400 примірників. Наразі він уже доступний для попереднього замовлення за ціною 15 євро. 
 
"Drone Records" - це лейбл, який працює переважно у стилістиці atmospheric & experimental музики. Він базується у німецькому місті Бремен. "Drone Records"  розпочав діяльність у 1993 році і з тих пір працює виключно з вінілом. 
 
 
Деякі треки уже доступні на soundcloud'і лейблу. Нижче пропонуємо вам послухати трек Monocube - "Alessandro". Його у якості бонусу можна буде безкоштовно завантажити при покупці цілого релізу. Окрім того на вінілі міститиметься ще один трек одесита. 
 
Проект "Monocube" виник у Одесі на початку 2008 року. Його заснував басист Андрій "Hereticae" Гладушевський. На рахунку проекту є, як персональні релізи, так і спліти. Загалом проект працює у стилістиці ritual drone, ambient.