Одеський "Pivdenfest" буде безкоштовним

У вівторок, 21 червня, організатори фестивалю неочікувано порадували всіх, хто збирався відвідати "pivdenfest 2016". 

"Зваживши всі ризики, ми оголошуємо, що вхід на Pivdenfest цьогоріч вільний. Ні, це не означає, що когось з оголошених учасників не буде, чи ми не платитимемо гонорари гуртам, чи заб'ємо на інфраструктуру фестивалю. Це не скасовує крутий анонс. Це означає, що ви не платитимете за вхід. Ми довго йшли до цього, узгодили з усіма учасниками, домовились про велику кількість охорони, прорахували всі складові інфраструктури, продумали логістику та врегулювали питання про збільшення кількості потягів в напрямку Одеси.
 
Аби врегулювати кількість фестивальників і попередити скупчення людей, чисельність яких перевищує пропускну здатність майданчика, вхід буде здійснюватись за попередньою реєстрацією на офіційному сайті фестивалю pivdenfest.com, в результаті якої ви отримаєте квиток з унікальним штрих-кодом.
 
Наша мета створити сприятливі умови для розвитку концертної діяльності в Одесі та сприяти зростанню рівня туристичної привабливості міста. І ми докладемо максимум зусиль, аби цьогорічний #pivdenfest приніс максимум втіхи", - повідомили організатори. 
 
Нагадаємо, це дає можливість безкоштовно почути хедлайнерів фестивалю, а саме гурти  Caliban, WBTBWB, Space of Variations, Dance, Party! Dance Dance! та інші. 
 
До уваги тих, хто вже має на руках придбаний квиток: аби повернути гроші необхідно звернутись до sales@karabas.com чи в касу, де ви його придбали.