Гурт "O.TORVALD" презентував новий сингл та кліп

#Нашілюдивсюди - перший сингл з нового, п’ятого альбому гурту, реліз якого відбудеться 1 вересня 2016 року. Сингл #Нашілюдивсюди створили музиканти команди разом із саундпродюсером з Білорусі Кіріллом Матюшенко. Під час студійної роботи  над треком, O.Torvald скликали десятки своїх фанів і записали їх голоси, які тепер звучать в фінальній частині треку. У відеороботі використано власні та запозичені архівні матеріали різних часів, а  також знято  сучасний O.Torvald, як він є влітку цього року. Ексклюзивна прем’єра кліпу для фанів гурту відбулась 21 червня на сторінці ВК колективу. 
 
 
Женя Галич, лідер гурту O.Torvald прокоментував роботу наступним чином: “Ким би ви не були, чим би  не займались, яку б музику  не слухали, яку б музику  не грали – наші люди всюди. Цінуйте кожен момент свого життя, відчувайте його і людей навколо. Цей кліп про вас і для вас. ” 
 
Восени 2016 року O.Torvald планують всеукраїнський тур,  під час якого наживо представлять публіці новий альбом.
 
Нагадаємо, гурт O.Torvald, за результатами дослідження Neformat.com.ua, став одним із найбільш бажаних на масових українських літніх фестивалях.