"I AM A PREACHER" виступлять у Києві

Українсько-білоруський гурт випустив дебютний реліз під символічною назвою "I" наприкінці березня. Перший EP хлопців, втім, швидко став популярним, а сама команда привернула увагу в обох країнах музикантів. Почитати рецензію на міні-альбом можна за посиланням.
 
Після того, як і обіцяв, гурт відправився до Білорусі та Росії з невеликим туром на підтримку релізу, І от нарешті хлопців можна буде почути у Києві. 
 
"Находясь под впечатлением от концерта мы решили, что нужно еще раз устроить концерт в Минске и тем самым реабилитироваться за наше скоростное выступление в прошлый раз. Также мы решили все вопросы связанные с концертом в Киеве и теперь уже точно приедем и вжарим так, как нужно", - переконують музиканти. 
 
Найближчі їх концерти заплановані наступним чином: 
 
- Мінськ / 25 червня 
- Київ / 2 липня 
- Одеса / Маяк Фест / 16 липня 
 
У Києві "I AM A PREACHER" зіграють у "Точці" (Нижнеюрковская, 6) за підтримки білоруського гурту "Tear the Throat". Обидва колективи гарантують відвідувачам якісний панк-хардкор і цікавий вечір. Розпочнеться все о 19:00. Вартість квитка на вході складатиме 100 гривень, однак можна буде купити його і за 70 (як саме).