Український дует отримав премію "BalconyTV Music Video Award"

2016-й приніс українцям багато перемог. Їх перелік довершив британський дует з українським корінням "Bloom Twins", отримавши музичну премію "BalconyTV Music Video Award". 
 
"BalconyTV.com" — це відео-шоу, створене у 2006 році в Дубліні. Його команда знімає лайви в жанрі «unplugged» на балконах, дахах та терасах. За 10 років свого існування географія BalconyTV поширилася до 60 міст в 30 країнах світу: США, Канада, Мексика, Аргентина, Перу, Бразилія, Індія, Південна Африка, Ізраїль, Австралія, Японія, Корея, Англія, Ірландія, Німеччина, Іспанія, Португалія, Греція, Італія, Австрія, Данія, Польща, Чехія, Хорватія, Литва...
 
На свое десятиріччя команда запровадила премію "BalconyTV Music Video Award". Серед її номінантів були найбільш талановиті учасники проекту, в тому числі "Bloom Twins". Дві чарівні українки змагались за цю премію з музикантами з усього світу та перемогли. 
 
Юні близнючки Соня і Аня Купрієнко родом з Броварів, але вже встигли підкорити музичний і модельний світ Великобританії. Лондонські критики вже назвали близнят спадкоємицями Торі Амос і Portishead. Нагадаємо, що зовсім недавно дівчата привернули увагу багатьох українських ЗМІ і меломанів своїм першим сольником на батьківщині. 30-го травня відбувся перший великий сольний концерт "Bloom Twins в Україні", у київському клубі Atlas.