06/03/2012 г. Львов, "Музей Ідей"

Tue, 06.03.12 - 06:30
"Музей Ідей"
35грн.

6 березня Музей Ідей та промо-група Птаха представляють вечір іншої електронною музики «Електрифікація Підвалу».
Moa Pillar – один з найцікавіших героїв нової електронної музики, яка з’являється в Росії. В своїх роботах філігранно поєднує потужні баси, футуристичні біти та етнічні мотиви. В рамках свого першого виступу у Львові представить нову платівку "About The Unskilled Worker", але сподіваємося, що і без старого матеріалу з альбому «The Moon And Thunder Dance», серед якого бронебійна Water Lily та шаманська Flying Low, цього вечора точно не вдасться обійтися.
http://soundcloud.com/moapillar

Oomkah Dee – автор культових компіляцій «Аатдуши», які вже більше шести років поширюються по всьому рунету, та знаходять поціновувачів в усіх куточках СНД та за його межами. В своїх живих виступах Oomkah Dee конструює масштабні звукові полотна, поєднуючи ембієнт, неокласику та останні досягнення idm.
http://soundcloud.com/oomkahdee

Noumen – львівський електронний проект який пише та виконує гіперенергетичну і вельми інтригуючи музику. Ритмічні малюнки Noumen дають можливість доторкнутися до якоїсь паралельної реальності, яку Андрій, автор проекту, вибудовує під час свої виступів.
http://soundcloud.com/noumen

Візуальне оформлення вечора забезпечить учасниця формації RESTART vj Zo Za.
Дійство відбудеться в приміщенні Музею Ідей, за адресою вул. Валова 18 а. Початок о 18:30. Вхід 35 грн. Кількість місць обмежена.

При виготовленні афіші використано зображення художниці Сильвії Пеліссеро.

Зустріч: http://vk.com/event35491682