Blast Shapes експериментують зі звучанням у новій пісні

Київський інді-гурт нещодавно випустив новий сингл "Take Me to the Neverland". з яким намагається дещо змінити своє звучання. 

 

"Тотальний локдаун навесні 2020-го, коли ми всі залишалися вдома, змусив нас глянути на нашу творчість під іншим кутом. Ми вирішили трохи "осучаснити" звучання, відійти від звуку 80-х років, атмосферу яких ми хотіли передати ЕР "Cosmic Dance". Так у результаті цього переосмислення з'явився трек "Take Me to the Neverland", роботу над яким ми почали наприкінці літа. Новий стиль для нас самих був дещо незвіданим, тому процес творіння, включаючи зведення та мастеринг, — це був ряд спроб досягти нового рівня якості звучання", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист Олександр Котенко, який також відповідав за зведення та мастеринг пісні. 

Мова у пісні йде про кохання. 

"Загалом концепція треку досить сумна, це більше про тягар стосунків, аніж про щасливу історію кохання, події, які, ми впевнені, проживали майже всі у своєму житті. Події, які для когось вже далеко позаду, а хтось переживає їх саме зараз, та в обох випадках вони завжди залишають після себе слід. Загалом для нас трьох натхненням було бажання створити гарну пісню, яка б відображала інтереси та переживання кожного слухача, в тому числі нас самих, адже нам важливо робити речі які зароджуються зсередини", — додає вокалістка Анна Котова.

Обкладинку для синглу зробила сама Анна. Для цього вона використала звичайне фото з архіву музикантів, де вони разом проводили час,

"Тоді був дуже гарний захід сонця, світив місяць, і вкупі з цим поодиноким будиночком, як нам здалось, все це дуже вдало відображало атмосферу нашого треку", — зазначає дівчина. 

Найближчим часом Blast Shapes планують зняти кліп на один з треків.

Blast Shapes зібралися у травні 2019 року, грають суміш інді, гаражного та альтернативного року з елементами синтвейву. Вони надихаються культурою 80-х, зокрема творчістю представників класичного року на кшталт Guns N’Roses, Whitesnake, а також серед улюблених гуртів відзначають The Smiths, Electric Youth, Carpenter Brut, Foals і Brand New. Фіналісти конкурсу Jagger Music Awards 2019 Україна в номінації "Young Blood".

Blast Shapes у мережі:

https://www.facebook.com/blstshps
https://www.instagram.com/blstshps/
https://soundcloud.com/blast-shapes
https://blastshapes.bandcamp.com
https://www.youtube.com/channel/UCwW9jjS5MYQVr1zMqznIY6Q