Try Lying Awake випустили новий мініальбом

Київський nu-metalcore гурт презентував другий мініальбом "Nothing Makes Me Laugh".

"Весь мініальбом писався по-чорновому десь рік, ми перебирали та викидали, переписували й знову викидали, поки не довели, як нам здається, кожну пісню до досконалості. Вже на студії Lizard Audio Production ми провели приблизно пів року, може, більше, додумували треки під музою, там до нас приходили, в процесі, найкрутіші фішки, які є у треках цього релізу", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Віталій Федосенко. 

Тексти пісень торкаються різних тем. 

"За основу тематики пісень були взяті різні речі: від любові до злості, від зрад до іронії, від сьогоднішніх пустих цінностей людини до тем війни, а по музиці орієнтувалися на нашу попередню творчість, але з багатьма новомодними фішками, намагалися зробити новий потужний звук, щоб від кожного удару до останнього саба у людей вилітали зуби від потужності. Думаю у нас вийшло", — додає Віталій

Над обкладинкою працював дизайнер Артем Іванов, з яким гурт працює постійно. На ній зображені людина та вовк, що, за задумом музикантів, символізує порівняння людського життя з вовчим. 

Наразі гурт планує відпочити від релізу, а щось нове обіцяє випустити орієнтовно навесні чи вже влітку 2021-го.  

Try Lying Awake — київський ню-металкор гурт, що був заснований у 2015 році. Дискографія нараховує два мініальбоми та декілька синглів. Актуальний склад: Богдан Король — бас-гітара; Вітос (Віталій Федосенко) — екстрим-вокал; Стас Щербаков — чистий вокал; Нікіта Нестеренко — гітара; Євген Сікоза — гітара.

Try Lying Awake у мережі:

https://trylyingawake.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/trylyingawake/
https://www.youtube.com/channel/UCy6yYKpqrFnKaZEuzPv5J9A
https://www.facebook.com/Try-Lying-Awake-738537166274753