Pree Tone презентували новий альбом

Столичний noise rock, shoegaze гурт випустив третій повноформатний альбом "Brekka" за підтримки лейблів Geertruida та No Name Label.

Запис відбувався в Ісландії на студії Geertruideux посеред гір та поля. Зведенням займався гітарист гурту Євген Люн та Нікіта Мекалкін (студія Істок). Мастеринг робив Timothy Stollenwerk (Chromatics, Kevin Morby, Morphine) з портлендської студії Stereophonic Mastering.

"Мені здається, у цього альбому немає концепції. Можливо, люди зможуть відчути в ньому ті емоції, які ми разом пережили під час запису, перебуваючи на краю світу в оточенні гір. Разом з альбомом вийде документальний фільм, завдяки якому буде простіше відчути ці емоції. Тема океану лише частково оспівується в синглі, в інших піснях про нього ані слова", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Євген Люн.

Над обкладинкою працювала художниця Анна Тиха та Женя Люн, ні ній зображений будинок, де музиканти працювали над альбомом.

У найближчому майбутньому Pree Tone планує презентувати документальний фільм про подорож до Ісландії.

Нагадуємо, на сайті є рецензії на LP "Кiddy" (2018) та ЕР "Simmer" (2014). Також ви можете прочитати інтерв’ю з гуртом та матеріал, де фігурують музиканти Pree Tone.

Pree Tone — нойзрок/шугейз гурт із Києва. Він виник на перетині революції та війни пізньою зимою 2014 року. На рахунку колективу чотири мініальбоми та три LP. Наразі готується документальний фільм про подорож гурту до Ісландії.

Pree Tone у мережі:

https://preetone.bandcamp.com
https://www.facebook.com/preetone