Your Inner God випустив новий альбом

Харківський психоделічний гурт представляє новий повноформатний альбом "Monochromic". 

Детальніше про нього розповідає вокаліст-гітарист колективу Костянтин Лисенко.

— Як ви записували альбом?

— Альбом "Monochromic" був записаний у співпраці з харківською студією On-Air. Робота над альбомом на студії зайняла 6 місяців — фактично до кінця 2019 року, а матеріал був складений гуртом більше як рік тому. На превеликий жаль, незадовго до початку запису гурт покинув гітарист Роман, а після запису барабанних партій і ударник Ілля. Відхід хлопців докорінно змінив підхід до запису, зведення і постпродакшн — на яких ми удвох зі звукорежисером Честером змогли реалізувати наші задуми.

— Про що цей реліз?

— Альбом "Monochromic" — це естетична краса і накладення синестезії на візуальну складову в музиці, пошуки тонких змін емоцій в чорному і білому. Насправді ідея альбому в тому, щоб викликати у слухача емоції — в такому випадку назва альбому навмисно суперечить змісту і сенсу. Весь концептуалізм тут полягає у відсутності концепцій, адже в пошуках сенсу Your Inner God все глибше і глибше занурюється всередину себе, як і слухач знаходить свого внутрішнього бога.

Натхненням для цього альбому став цілий етап у житті, який почався з поїздки на Stoned Meadow Fest влітку 2018-го у якості виступаючого гурт, а закінчився рівно в день релізу цього самого альбому 10 квітня 2020 року, але якщо буквально, це відкриття у себе аудіовізуальної синестезії та прослуховування тисяч пісень психоделічного напрямку.

— Хто робив обкладинку для альбому?

— Роботою над артом для альбому займався Костянтин Шубчик у 3D-редакторі, а моя роль полягала в створенні ідеї та кінцевої реалізації зацикленого відео для Youtube. Дуже дивно вийшло, що в процесі створення анімації, я дізнався про досвід створення артів гуртом Tool і дуже цікаво було б випустити альбом на носіях з голографічною обкладинкою.

— Які ще релізи плануєте на цей рік та що буде наступним? 

— На цей момент в планах зйомки кліпу, а в іншому поки що секрет. Точно можу сказати, що вже починаю роботу над наступним релізом.

Альбом також доступний на популярних стримінгових серісах.

Your Inner God — psychedelic/stoner rock гурт з Харкова, що бере свій початок з 2016 року. Дискографія гурту налічує два повноформатні альбоми. 

Your Іnner God у соцмережах:

https://yourinnergod.bandcamp.com
https://soundcloud.com/your_inner_god
https://www.facebook.com/yourinnergod/
https://www.instagram.com/your_inner_god
https://www.youtube.com/channel/UCALNF56Mm1qF7AU81jGRXGQ