Новини

"Endless Melancholy" видав новий альбом

Київський проект "Endless Melancholy" 27 червня фіційно випустив новий альбом під назвою "The Vacation". 

За неделю в Киеве начнется Hedonism Festival

Hedonism Festival возвращается в этот единственный уикенд в году. И кроме всех возможных пляжных наслаждений вас ждет армада уникальных артистов, которых вы больше нигде не увидите.

Indytronics випустили новий кліп

Київський гурт 29 червня залив у мережу нове відео на трек "Savannah Only Temple".  Зйомки проходили на київському велотреку. 
 
Що стосується самої пісні, то її записом, зведенням і мастерингом займалася студія Istok.

Гурт Flёur влаштовує благодійний аукціон

Одеський гурт оголосив великий розпродаж своїх речей. Нагадаємо, раніше Flёur повідомили, що офіційно припиняють діяльність.
"Дорогие друзья, вот уже несколько лет мы вынашиваем идею специального благотворительного аукциона. За 17 лет существования группы у нас накопилось много интересных, раритетных вещей, которые, как мы надеемся, могут представлять некоторую ценность для поклонников Flёur.

У Києві пройде хардкор фестиваль "Headwalk"

15 липня у Києві має відбутися фестиваль хардкорної музики під назвою  "Headwalk".

Наразі уже відомі всі учасники, серед яких:  

Dekonstruktor і Matushka збираються в тур Україною

Dekonstruktor і Matushka приїдуть в Україну на Газелі Смертi в рамках Ukraine Mental Surgery Tour (1-9 липня 2017): Харків, Київ, Одеса, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів.
 
До того ж почути гурти можна буде на фестивалі Electric Meadow Fest vol.5. 
"Мир монотонного трипа, неканоничный канон новой психоделии, что их создает дуэт родом откуда-то с Балтики.

Гурт PALAY випустив дебютний сингл

Молодий одеський колектив 24 червня випустив свій перший сингл під назвою "Перший залп". Написаний трек у жанрі Progressive Metalcore. 
 
Вокалістом проекту став Юрій Антонюк. 
 
Почути PALAY наживо можна буде зовсім скоро. 1 липня колектив виступатиме у Одесі спільно з гуртами Bojevilla, Tandava  та Eternal Decline.

Good Mourning! дасть у Києві останній концерт

Раніше ми писали, що київський screamo гурт завершує роботу над новим альбомом і презентує його на спеціальному концерті у Києві. Утім, як виявилося, виступ цей для Good Mourning! буде останнім. 

Гурт Simon Stone випустив україномовний сингл

Учора київський гурт представив новий трек під назвою "Вітер". 
"Ось і прийшов час для експерименту з мовою. Трек Вітер народився літом на Русанівці, аж потім в ньому оселився український вірш, після все це зводив та мастерив невтомний Данил Венгренюк. Ярослав Гладилин писав барабани, Анна Перепелица , як завжди допомагала із аранжуванням та саунддизайном.

Mund випустив новий кліп

Український електронний проект сьогодні випустив новий кліп на пісню "Howl". 
"Друзья! Два года назад я написал трек "Howl", который вошел в мою дебютную пластинку. И ровно столько времени я ждал нужного момента, чтобы снять и показать вам историю для этого трека. Это время пришло", - повідомив музикант. 
До слова, Пимін Давидов сам став режисером кліпу.

Проект Naughty Saw випустив новий спліт

Український експериментальний проект днями представив спліт на 2 треки, виданий у співпраці з американською експериментальною виконавицею Cyclopsycho
 
Naughty Saw - це експериментальний проект який виник у ранніх 2000-х в одному з головних індустріальних міст центральної України. Географічне розміщення мало вирішальний вплив на на вибір жанру проекту.

Hinnom Vultures перевидадуть осінній альбом

Запорізький колектив розповів про свої наміри перевидати старі треки та записати кілька нових.   

"Мы хотели принести свои извинения за наш S/T релиз который мы выпустили в сентябре 2016. Так как мы стали жертвой наеба со стороны чела, который занимался накоплением и сведением нашего материала (не будем переходить на личности все и так знают кто этот человек) мы не виноваты в хуевости релиза.

Панк рок-группа Галяк выпустила новый альбом

Группа Галяк при поддержке лейбла Moon Records представляет новый альбом под названием "МУЗЛО".
"В эпоху самых смелых экспериментов и смешения стилей музыканты Галяк соединяют, казалось бы, несовместимые направления: панк, где «стремление играть, главенствует над умением делать это» и такой сложный сплав нот и гармоний как фьюжн.

Проект "Mr. Hypno & His Lo-Fi" випустив новий сингл

Лідер shout & swing оркестру The Hypnotunez  Гера Луідзе 23 червня презентував другий сингл з майбутньої платівки свого сайд-проекту Mr. Hypno & His Lo-Fi. Пісня отримала назву "Thunder" та згодом увійде до альбому "King Of The Swamp", вихід якого запланований вже дуже скоро. Послухати нову роботу вінницького свінг-кор "маніяка" можна нижче. 

"Kurs Valut" випустив новий сингл

Учора дніпровський електронний проект випустив новий сингл під назвою "Pozyka". Трек, як зауважив сам автором, є оспівуванням сьогодення. 

Курс Валют - синтетичні інсинуації у жанрі даркпоп, дніпропоп або протопоп. Естетика морального розладу. Затвердження неіснуючих виразних форм і засобів суцільної зневіри.  Історія гурту вкрита щільною завісою ворожої таємничості. 

Kurs Valut у соцмережах:

В Киеве состоится выставка DIY-культуры "480 Километр"

Экспериментальный фестиваль diy-культуры «Паноптикум 480 километр» состоится в арт-пространстве Mezzanine, 2

Homesick випустив новий міні-альбом

Сьогодні одеські хардкорщики несподівано залили у мережу новий реліз - міні-альбом під назвою "Concreto". 
"Мы помним всех, кто был и остается рядом в хорошем или плохом. "Concreto" посвящается каждому из вас! Не останавливайтесь, не сдавайтесь, не угасайте. Делитесь и распространяйте. До встречи на концертах", - прокомрнтували реліз музиканти.  
До нового EP увійшли чотири треки. воми записувалися мна студї Dark Blue Studio в Одесі.

Київський гурт IGNEA випустив нове лайв відео

22-го червня український гурт IGNEA випустив 4к лайв відео на пісню "Alexandria" з нового альбому "The Sign of Faith". Для запису відео IGNEA використали шість камер GoPro, що створює ефект присутності на репетиції гурту.
«Вибір пісні для живого відео був очевидним»,— коментує Хель, вокалістка гурту.— «З усіх пісень альбому Alexandria найжвавіша та найенергічніша.

"Jinjer" оголосили дати літніх концертів

Літний тур "Jinjer "поповнився новими датами. Зокрема почути гурт можна буде у Києві та Тернополі на фестивалях Atlas Weekend та Faine Misto. 

"Numero Nero" починають роботу над новим релізом

Учора запорізький колектив привітав усіх шанувальників зі Днем скейтбордингу, а також поділився планами на найближче майбутнє. 
"В пятницу мы стартуем запись примерно 13 треков, которые дадут толчок чему-то новому. Это еще одна хорошая возможность двинуться дальше и посмотреть, куда же все заведет.",  - розповіли музиканти. 
Раніше гурт також пообіцяв випустити за літо цілих два невеликих релізи.

OY Sound System та Wahomo представлять нові програми

Цієї суботи, 24 червня, два проекти - OY Sound System і Wahomo - представлять свої нові програми в жанрі bass music, dub, electronic і psychodelic-ethno-prog.

Гурт René Maheu випустив новий міні-альбом

Хмельницький screamo гурт наприкінці травня випустив свій дебютний EP під назвою "Hopelessness. Indifference.

Новий кліп Epolets став блокбастером із погонею та бійками

Epolets презентували новий кліп на пісню «Місто спить». Відео знято на другий сингл з майбутнього альбому гурту. Режисером став молодий кліпмейкер Віталій Кріжановський.
 
«Місто спить», так само як і сингл «Я хочу бути з тобою» увійдуть до майбутнього, четвертого студійного альбому гурту.

Український переклад коміксу про "Газель Смерті" презентують у Києві

Славнозвісна "Газель смерті", про яку навіть видали комікс, - це машина російського панка Дениса Алєксєєва. Автівка від'їздила сотні кілометрів доріг, у тому числі й українських, перевезла купу музикантів і їх обладнання.