Новини

Гурт "Drudkh" презентував трек зі майбутнього спліта

Він увійде до спліта з норвежцями "Hades Almighty" -  "One Who Talks with the Fog / Pyre Era, Black!". У перекладі українська частина звучить, як  "Той, Хто Говорить З Імлою​". Цілий реліз офіційно вийде 3 червня, тобто вже за декілька днів. 
 
Наразі спліт уже доступний для попереднього замовлення у вигляді касет, дисків чи вінілу.

"RobustFellow" збирають пісні для третього випуску "Electric Funeral Cafe"

Він же стане останнім із серії. Про це йдеться на стодінці "RobustFellow".  "За останні роки нам разом вдалося трохи розворушити музичне підпілля. Ми дали поштовх та зарядили один одного позитивним творчим імпульсом. Ця збірка стане завершальною в своїй серії. Тож це останній шанс викарбувати своє ім'я в психоделічній історії. Після "Electric Funeral Cafe vol.3" Robustfellow Prods.

"Milky Chance" впервые выступят в Украине

Концерт немецкой группы состоится в клубе Атлас. Песни команды соединили в себе великолепие джаза, аутентичность фолка, беззаботность реггей и ритмичные электронные мотивы. 
 
Клеменс Ребайн и Филипп Дауш, участники группы, как и положено современным музыкантам, начали с исполнения джаза в школе. Дальше записали в домашне-гаражных условиях свой первый альбом и стали его продвигать посредством социальных сетей. В век интернета слава не заставила их долго ждать.

Молодий гурт "FaZZeR" зняв перше відео

Молодий київський колектив "Fazzer" представив слухачам свій дебютний кліп на пісню "Rockshit". 
 
"История группы такова, что в один момент парни, через которых прошли сотни концертов, взяли инструменты и изложили собственное виденье современной музыки. Работники одного из столичных клубов стали музыкантами. Достаточно внезапно. И для себя, и для тех, кто увидел их спонтанное выступление. Одними из зрителей был культовый режиссер Виктор Придувалов и оператор Евгений Креденцер.

"DETACH" выступят на разогреве у "Skillet" в Киеве

15 июня на Арт-заводе на разогреве у легендарной группы Skillet выступят мощные и свежие "DETACH". На счету этой молодой украинской команды совместный трек с вокалисткой Vivienne Mort Даниэллой Заюшкиной, постоянные концерты в Украине и не только, выступления на культовых фестивалях Maxidrom и Нашествие. 
 
В результате слаженного альянса музыкальных инструментов на их выступлениях звучит хорошая, качественная и очень западная альтернативная музыка.

"Days Like Chapters" випустили дебютний EP

27 травня у мережі з'явився дебютний EP колективу -  "Prove Your Right For Existence". Реліз складається зі п'яти треків, які присвячені різній тематиці. У пісні "Call Home", наприклад, йдеться про батьків.

"Earmake" написав спільний трек зі датчанином

Мова йде про ретровейв-проект харків'янина  Віталія Чиса. 

"С гордостью представляю вам свой дебют в написании совместных работ. И первая моя совместная композиция написана вместе с гигантом Spacesynth музыки из Дании - DYNATRON!  Было очень интересно работать с этим человеком, т.к. он чувствует подачу материала, и прекрасно импровизирует, попадая 100% в атмосферу того, что и было задумано. P.S. Есть вторая версия этого трека. Её вы сможете найти в грядущем альбоме Dynatron", - повідомив музикант. 

"The Heavy Crawls" презентували нову пісню

Київські музиканти вперше виконали новий трек "Burns Me From Inside" на фестивалі "Electric Experience Festival 2016" 26 травня. Там же і записали його на відео. До слова, це був перший живий виступ після тривалого мовчання колективу. 

"Вчора на концерті ми зіграли нову пісню, написали її за тиждень до фестивалю. Цією композицією ми відкривали наш виступ, шкода трохи провтикав чувак, що відповідає за світло, а в цілому дуже непогано", - написав гурт. 

"The Manaken" презентовал вторую часть альбома "Sale"

Евгений Филатов, больше известный под псевдонимом “The Maneken”, утром 26 мая представил новый релиз под названием “60%”, который является второй частью альбома "Sale".
 
“Вторая часть альбома Sale богата на фичеринги. Мне хотелось украсить музыку The Maneken максимально разнообразным женским вокалом. Мне очень нравится как поют все три приглашенные певицы, каждая в своей уникальной манере, создавая неповторимое звучание в каждой композиции.

"Yotsuya Kaidan"готують декілька сплітів

Одеський screamo гурт поділився одразу декількома новинами зі своїми підписниками. 
 
Перш за все, гурт готує одразу декілька сплітів:
 
"- сплит со шведской группой Det är därför vi bygger städer в рядах которой были замечены участники таких групп как Careless, No Omega, Ken Burns и Disembarked отправляется на пресс уже в середине следующей недели. Его онлайн версия увидит свет в скором времени.

У Києві звучатиме "Donbass Symphony" Даніеля Малона

9 червня 2016 року ІЗОЛЯЦІЯ відзначає другу річницю вимушеного переселення з Донецька до Києва.
 
Саме 9-го червня 2014 року територію заводу ізоляційних матеріалів, на якій розташовувався фонд, захопили озброєні представники так званої «ДНР», заявляючи про свій намір використовувати приміщення для зберігання російської гуманітарної допомоги. Насправді, територія донині використовується як військова база, в'язниця і склад викрадених автомобілів.

У Києві пройде масштабне "D.I.Y.STVO"

Вже за декілька днів, 28 травня, у столиці відбудеться досить різноплановий захід. На території фестивалю DIY STVO буде проходити маркет, де всі охочі можуть придбати нові корисні та якісні речі. Йдеться про майже 10 локацій, серед яких, зокрема, і "Robust Shop" -  диски, вініли, касети, футболки, нашивки тощо. 

Окрім того проходитимуть цікаві майстер-класи, корисні лекції з сортування сміття, а всі охочі зможуть скуштувати крафтове пиво. Передбачене також і прибирання лісу. 

"Sinoptik" виграли світовий фінал "Global Battle Of The Bands 2016"

Про це сам гурт повідомив на власній сторінці у соцмережах. Нагадаємо, до того, 20 березня, колектив став переможцем українського фіналу "GBOB". Відповідно "Sinoptik" поїхали до Берліну, де вчора, 26 травня у Світовому Фіналі боролися за звання "Кращого нового гурту світу". І здобули його.

 Найбільшого успіху в GBOB з вітчизняних команд досягали гурти "ТОЛ" та "АтмАсфера", які брали 4 місце у Світовому Фіналі у 2005 та 2007 році відповідно. До слова, українські гурти приймали участь у фестивалі з 2004 по 2011 рік. 

Киевские инди–рокеры "Indytronics" выпустили новое видео

Nеожиданно для всех киевские инди–рокеры "Indytronics" выпускают клип в коллаборации с музыкантом под псевдонимом Wheelson. Видео-работа сделана на песню "Adventure of a lifetime". Это кавер на трек из последнего альбома “A Head Full of Dreams” британцев "Coldplay".
 
"Indytronics" – indie rock / post punk revival группа из Киева основана в 2013 году.

#врятуватибено або як українські музиканти рятують кота

Власне, не тільки  музиканти. Олексій Мельничук, один із засновників лейблу .aorte днями врятував від страшної смерті у подвір'ї біля свого будинку вуличного кота. Тварину серйозно покусали собаки, у результаті чого відмовилася працювати задня частина тіла.

"The Centuries" представили новую видеоработу

Киевский пост –хардкор коллектив представил видео на песню “Inside of Me”. Премьера клипа состоялась на он лайн портале американского журнала Revolver Magazine. Трек войдет в дебютный LP, релиз которого намечен во второй половине 2016 года. Примечательный фактом есть то, что фит к данной композиции записал экс –вокалист "Palisades" -  Brandon Sidney.
 
“В основе песни – история внутренней борьбы человека, который заблудился и пытается найти выход из положения. К кому он обращается в своем диалоге?

"CASTALARIAL" видали перші касети та диски

Дебютний демо-запис одеського хардкор-колективу побачив світ у лютому цього року. Тоді хлопці завантажили у мережу свої перші чотири треки. Записували їх на одеській студії "Dark Blue Records". Зараз же реліз став доступним у вигляді CD та касет. Придбати їх можна, зокрема, на місцевому лейблі "Hypodermic Records".

Окрім того днями на bandcamp'і колективу з'явилися два треки, які були свого роду промо-записами "Castalarial". Їх гурт записав іще  грудні 2015 року, а зараз включив у якості бонусних треків до випущених касет та дисків.  

Учасниці "FLЁUR" займуться власними проектами

Про свої найближчі плани дівчата повідомили на сторінці гурту. 

"Lucifer Rising" видали альбом

Вчора київський гурт представив слухачам лонгплей під назвою "Beyond The Ninth Gate". Він створювався і записувався на "BrokenBricks Studios" протягом 2014-2016 років. Звів альбом ударник колективу Макс Товстий. Автором обкладинки стала Анна Молкс. 

Гурт "Я Тебе Не Знаю" опублікував дебютний альбом

Молодий дует з Києва "Я Тебе Не Знаю" виклав у мережу для вільного завантаження свій дебютний альбом під назвою "Жовтий". До нього увійшло 14 пісень, написаних впродовж 2015 року. 
 
"Назва "Я Тебе Не Знаю" може здатися на перший погляд дещо негативною - вона відштовхує, провокує. Але після прослуховування музики гурту розумієш, що то не є грубість, а просто щирість без жодних прикрас та яскравих обкладинок. Хіба ми можемо бути упевненими, що повністю знаємо людей навколо нас?!

"Bugs Live In My Bed" работают над новым альбомом

Днепропетровская команда поделилась своими планами касательно будущего релиза, а также другими новостями.  
 
"Хотелось бы поведать вам о последних новостях касательно альбома, состава и дальнейших планов нашего коллектива. 
 
Стоить начать с того, что выход альбома задерживается из-за изменений в изначальной задумке. Мы решили сделать его больше и разнообразнее.

Егор Грушин готовит к выпуску новый альбом

11 мая одесский пианист–виртуоз представил публике новую композицию под названием “Sparkle”.  Это второй сингл, что войдет в будущий альбом “Once”, релиз которого намечен на 1 июня этого года.  “…Искра мира, добра и согревающей любви в каждом из нас, время ей делиться…” – говорит сам Егор в описании сингла. 
 
Егор Грушин уже более 5 лет занимается классической музыкой, но известен, прежде всего, как пианист–виртуоз.

"oh, deer!" розповіли про свій перший концерт

Днями гурт зробив профілі у Фейсбуці та Інстаграмі. В останньому, зокрема,  крім фотографій гурту та афіш різних концертів, музиканти пообіцяли розповідати історію колективу від далекого 2009-го і до наших часів.
 
Так у мережі вже з'явилася розповідь про перший концерт "oh, deer!":
 
"Перший концерт "oh, deer!".

Дві українські "ЛУНИ" видали нові релізи

Так сталося, що нещодавно одразу два українські виконавці зі схожими іменами випустили свої релізи. 

Перші - це київський електронний дует  "LVNA" (ЛУ́НА). 29 квітня хлопці випустили перший EP "Settle Down". До того дует видавав лише сингли. "Вспоминайте самое хорошее, встречайте лето и отправляйтесь в путешествие", - так прокоментували настрій альбому виконавці.