The Infestation зупиняють діяльність, видають фінальний сингл

Сьогодні виходить новий і наразі останній сингл дезкор-гурту The Infestation – "No Future". Музиканти ставлять на паузу свою діяльність під цією назвою.

За словами виконавців, музично трек належить до сплаву дез-металу й дезкору з незначним впливом блек-металу.

Оскільки сингл "No Future" музиканти написали вже під час російсько-української війни, у ньому відбилися теперішні настрої виконавців й певної частки українського суспільства загалом.

"Лірика треку частково перетинається з реальністю, із якою зіткнувся кожен українець. Час від часу людей навідують думки, що майбутнього немає і що замкнене коло – це все. Однак, як кажуть, ніч найтемніша перед світанком, тому потрібно набиратися сил і йти далі", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Так учасники The Infestation вирішили робити й самі – йти далі, але в складі інших гуртів: Silvern, Bulrush, Floscule, Mass TerrorX.

 

Нагадаємо, що гурт The Infestation діє з 2008 року, а його перший мініальбом "Compulsory Existence" вийшов 12 років тому. Після такої тривалої історії колектив уперше відчув, що час оголосити про призупинення діяльності.

"У нас немає нового матеріалу чи планів щось робити далі. Є відчуття, що нам більше нічого сказати нашою музикою під цією назвою, а вчасно зупинитися теж треба вміти. Ми вдячні всім, хто був із нами всі ці роки, тим, хто був у складі колективу, ділив із нами сцену або просто приходив на концерт відриватися", – зазначили виконавці наостанок.

За нашою версією, The Infestation входять до десятки знакових гуртів в українському дезкорі.

The Infestation – миколаївський дезкор/дез-метал гурт, заснований у 2008 році. Їхній перший ЕР вийшов у 2012 році. Наразі в дискографії гурту один мініальбом, один альбом, кілька синглів і відео. У 2024 році гурт оголосив про зупинку діяльності.

The Infestation у мережі:

https://www.facebook.com/theinfestationband/
https://www.youtube.com/user/TheInfestationBand
https://theinfestation.bandcamp.com
https://soundcloud.com/the-infestation

Фото обкладинки – Bandcamp