mertvi dereva випускає сингл, анонсує альбом

Днями сольний індастріал хіп-хоп-проєкт mertvi dereva видав новий сингл, "Сонця Кров", який ввійде до першого лонплею проєкту.

У новій композиції автор формації Андрій Печаткін продовжує експериментувати з трьома музичними напрямами: хіп-хопом, індастріалом і фолком. Як він казав нам раніше, у цьому проєкті він досліджує своє звучання на стику цих площин.

Реліз синглу відбувся на новому столичному лейблі Iriy Records, який популяризує українську андеграундну сцену в іноземному інфопросторі.

У тематичну основу синглу Андрій поклав свої переживання щодо війни і її плину, передані через передчуття невідворотного:

"Ліричний герой переживає своє останнє літо, після якого почнеться нескінчена зима. У треку [присутній] контраст між очікуванням катастрофи та раптовістю її настання. Сонця кров це та кров, яка проливається, коли гинуть найкращі – сіль землі. Біль окови – це біль від окови неминучості, окови усвідомлення того, скільки найкращих людей загинуло у війні", – ділиться виконавець у пресрелізі.

Анонсований альбом артиста називатиметься "Непереможне сонце" й повніше розриватиме думки й почуття виконавця у воєнному контексті. Він вийде цього вересня на тому ж Iriy Records.

mertvi dereva – сольний експериментальний проєкт музиканта Андрія Печаткіна, фронтмена метал-гурту White Ward, учасника Signals Feed The Void. Музикант започаткував цю формацію в 2023 році. Наразі він видав мініальбом і сингл.

mertvi dereva в мережі:

https://www.facebook.com/pialo111

Фото обкладинки – надав виконавець