Проєкт Dagilis випустив дебютний мініальбом

Одеський breakbeat проєкт презентував ЕР "Dystopia". 

Робота над релізом відбувалася в домашніх умовах упродовж трьох місяців. Засновник проєкту Паша Дагіліс відзначає, що період карантину був для нього сумним, а тому й мініальбом передає цей похмурий настрій: 

"Головна концепція альбом — відчуття вечірки. Кожен трек відповідає конкретному проміжку ночі та передає відчуття, котрі у цей час переживає людина:

  • "Prog" у мене асоціюється з проміжком, коли ти тільки прийшов на тусовку, тобі дискомфортно, ще треба познайомитися із місцем та локацією, усвідомити, що ж саме сьогодні має бути. Тому цей трек для мене "дискомфортний" — він готує до чогось. Усі звуки там дивні, гармонії — неприємні.
  • "Clumsy" — логічне продовження. Емоції зміщуються від стадії несприйняття до "тут не так уже й погано!". Гармонії стають приємнішими, з’являється приємний вираз обличчя та ще не зовсім емпатійна усмішка.
  • "AIM" - це стан, коли о третій годині ночі щосили танцюєш і відчуваєш єднання з усім натовпом, єдиним у цьому пориву. Трек замислювався як вибух.
  • "Auto Spring" — логічна крапка. Вибух та агресія змінюються на майже гіпнотичні звуки".

Обкладинку створила ілюстраторка Даша Дахно:

"Оформленням займалася найближча для мене людина — моя дівчина Даша. Годинник на обкладинці та час, що він показує, асоціюється в мене з початком усвідомленого шляху в музиці, бо вісім років гри в гуртах та величезна купа демок були лише прелюдією", — додає музикант.

У найближчому майбутньому автор планує випустити невелику компіляцію та зробити декілька реміксів.

Dagilis — сольний брейкбіт проєкт одесита Павла Дагіліса, заснований у 2020 році. Дискографія нараховує один мініальбом. Раніше музикант встиг побувати учасником місцевих постхардкор, панк-гуртів, кавер-колективів, але врешті серйозно захопився електронною сценою України. Наразі Павло не планує виходити за межі сирого та електронного брейкбіту.

Dagilis у мережі:

https://www.instagram.com/pashadagilis
https://soundcloud.com/dagilis