Гурт "CallActive" випустив дебютний альбом

24 квітня український гурт CallActive випустив дебютну повноформатну платівку під назвою "Partyfon". Перед цим хлопці самостійно запустили краудфандінгову кампанію на своєму сайті, де й зібрали більшу частину грошей на запис альбому. 
"Головна ідея платівки - музика, заснована на реальних подіях. І це дійсно так! У більшості треків ліричний герой - це ти, або твій друг чи знайомий", - розповідають музиканти.
Вони пишуть відверті тексти та не вважають використання ненормативної лексики дурним тоном. Побутові або сленгові слова, на їх думку,  лише підкреслюють відчуття реальності під час прослуховування. 
 
Робота над релізом тривала більше року. Альбом був записаний на студії Bobina Records, що вже є ознакою якості. Платівка складається з 12 треків. 
 
26 травня у клубі MonteRay Live Stage відбудеться великий концерт-презентація альбому. У планах музикантів повністю відіграти новий альбом та старі треки з демо-альбому "Іронія крізь сльози", що вийшов у 2013 році. Білети на концерт доступні на Concert.ua.
 
 "CallActive"  у мережі: