Гурт "Satrias" зняв невеликий документальний фільм

Тернопільський колектив днями представив слухачам невелике біографічне кіно про історію гурту. 
 
"Друзі! Майже рік тому ми почали знімати невеликий фільм про те як проходив запис альбому "Doomsday Prophecy" та зйомки кліпу "Black Death" і зараз ми нарешті можемо поділитись з вами цим фільмом! В ньому також присутні розповіді про ключові моменти в історії гурту, інтерв'ю учасників групи а також наших друзів, які допомагали нам у всьому",  - розповіли музиканти. 
 
Гурт "Satrias" виник у Тернополі в 2010 році. Перший склад був сформований з трьох учасників. Хлопці ще не мали назви і грали для себе протягом тривалого часу поки в червні 2011 не познайомились з басистом Дмитром. В той же час виникла назва групи і учасники приступили до більш активної співпраці.
 
У червні 2012 року хлопці зменшили обороти і тимчасово призупинили свою діяльність. Це тривало до серпня 2013 року поки двоє гітаристів не вирішили записати новий напрацьований поодинці матеріал. Робота над записом тривала з листопада 2013 по березень 2014 року.
 
5 травня 2014 року виходить дебютний демо-альбом під назвою «Mistery of…». Після виходу демо склад гурту змінювався ще декілька разів. За цей час музиканти встигли випустити декілька синглів та видати новий альбом "Doomsday Prophesy".  Почитати рецензію на нього можна за посиланням. 
 
"Satrias" у соцмережах: