Гурт "ATMASFERA" випустив новий кліп

6 березня  гурт «ATMASFERA» представив слухачам новий кліп на пісню «На глибині». Нова робота найкращим чином візуалізує ідею не тільки  цього окремого синглу, але і  всієї творчості гурту.
 
«В цьому житті все змінюється так швидко, що не встигаєш збагнути цих змін. Ми ніби спостерігаємо через вікно десь усередині себе, як життя проноситься повз нас. І з’являється природне бажання затриматись хоч на мить, заплющити очі й зануритись в інший світ», - пояснюють ідею нової роботи учасники гурту.
 
Зйомки кліпу «На глибині» проходили в Норвегії під час Mantra Diving туру гурту. Традиційна для гурту мультиінструментальна музика органічно вписалася у гірські нордичні та карпатські пейзажі. А мелодійна українська мова у поєднанні з давньоіндійськими мантрами викликає одне бажання – втекти подалі від щоденного мигтіння картинок  буття, та просто зупинитися, хоч на мить.
 
Знімали кліп  талановиті польські та українські оператори Міхал Напєжинський,Mаріуш Маргас, Міхаіл Пузюрін, Олександр Кулик. З пошуком локацій в Норвегії та технічним забезпеченням ідеально справився ще один друг гурту - швед RubenLundström. Режисером цього кліпу є Міхаіл Пузюрін.  Головну роль в кліпі зіграв українець Юрій Каліщук, з яким музиканти познайомилися на одному зі своїх концертів у Києві.
 
Музиканти провели також допрем'єрний показ кліпу. 
 
"Atmasfera" у соцмережах: 
 
WebsiteAtmasfera.com