"The Orchestra Of Mirrored Reflections" готують новий реліз

Дніпровський колектив нещодавно анонсував вихід нового альбому під назвою "Dead Beat". Реліз офіційно має вийти 1 березня, однак вже зараз можна послухати один трек із нього, а саме "Understanding Your Attachments". Музиканти запевняють що це найсумніший трек альбому. Записувався він у Харкові на студії "ART AREA 'ДК'". 
 
Кількість треків музиканти поки не називають, зате повідомили, які інструменти i засоби використовувалися для створення релізу. Це саксофон, гітара, кларнет, синтезатори, бас, купа нестандартних музичних інструментів, робота з комп'ютером тощо. Окремо велася робота і над візуальною частиною релізу, адже виступи "The Orchestra Of Mirrored Reflections"  - це не просто концерт, а цілий перформанс. 
 
Альбом вже доступний для попереднього замовлення на Бендкемпі. Ціна питання - 7 євро. 
 
Проект "The Orchestra of Mirrored Reflections" об'єднує акустичні інструменти з електронними ефектами для створення музики у жанрі ambient jazz. Музику доповнює візуальна складова – пропускаючи світло крізь призми скла і текстуру натуральних матеріалів, артисти досягають синергії форми та звуку. 
 
"The Orchestra Of Mirrored Reflections" у соцмережах:
 
Facebook:https://www.facebook.com/TheOrchestraOfMirroredReflections "> https://www.facebook.com/TheOrchestraOfMirroredReflections