"Dakh Daughters" збирають гроші на фільм про себе

Український гурт вже давно працює над короткометражкою, присвяченою своїй творчості, і не так давно поділився першим тизером до неї. 
 
"Вже п’ятий рік ми працюємо над фільмом РОЗИ.  Протягом цього періоду ми створювали його за рахунок власних сил, умінь та заощаджень. Наразі нам потрібно вжити коштовної технологічної магії для передачі енергії живих виступів Dakh Daughters на великому екрані.  Ми майже сягнули неба. Зовсім трохи нам не вистачає, щоб досягти кордону неперевершеності у вигляді неймовірно потужного фільму", - розповідають музикантки. 
 
Дівчата просять підтримати їх ініціативу на cinecrowd.com/roses. Загалом хочуть назбирати 18 тисяч євро. Поки ж "Dakh Daughters" зібрали лише 2% від необхідної суми, але попереду ще 31 день краудфандингу. 
 

Нагадаємо, нещодавно "Dakh Daughters" випустили свій дебютний альбом "IF" та зняли кліп на один із його треків. 

Гурт "Dakh Daughters" - це сім актрис, які взяли до рук музичні інструменти, щоб створити життєствердний перформанс про любов, свободу і красу, яка врешті-решт врятує світ. Учасниці колективу, відомі глядачам як акторки київського театру ДАХ, у новому проекті опинилися на нейтральній території між пісенним жанром і драматичним мистецтвом, власне у просторі для експерименту.
 
Текстовою основою для пісень є українська поетична класика, тексти нобелівських лауреатів, власні твори і фрагменти популярних хітів минулого. 
 
"Dakh Daughters"  у соцмережах: