Гурт "IGNEA" випустив антитерористичний кліп

Київський oriental metal гурт IGNEA випустив відео на «Şeytanu Akbar», пісню з нового альбому "The Sign of Faith". За допомогою цього відео, гурт апелює до всього світу із анти-терористичним закликом.
 
Незважаючи на провокативну назву пісні, IGNEA несе ідею миру. Євген Житнюк, композитор та автор тексту, каже: «Немає жодного виправдання вбивствам людей, чи то на ґрунті режиму, віри чи моральних принципів. У пісні ми напряму піднімаємо тему ісламістського тероризму як соціальну чуму 21-го сторіччя, що уносить тисячі людських життів. Проте, сказані нами речі стосуються кожної людини на цій планеті, незважаючи на її віросповідання».
 
З візуальної точки зору, відео виконано у сюрреалістичному стилі із ремінісценцією до робіт Сальвадора Далі. Працювала над відео "Hello, Pigeon!". 
 
До слова, "Şeytanu Akbar" — це перший трек із альбому "The Sign of Faith", реліз якого заплановано на 16 лютого 2017 року. Альбом складається з різноманітних пісень із чистим та екстрим вокалом, сучасним звучанням та автентичними близькосхідними мелодіями, властивими для жанру oriental metal, а також симфонічними елементами та аранжуваннями.
 
На даний момент, IGNEA готується до презентації альбому на сольних виступах та фестивалях в Україні та закордоном.