"AGHIAZMA" та "DETACH" не потрапили до фіналу відбору "Євробачення 2017"

Цього року журі відбіркового конкурсу складається з Андрія Данилка, Джамали та Костянтина Меладзе. Кожен з них давав власні оцінки конкурсантам, також бали музикантам виставляли глядачі шляхом СМС-голосування. 

За результатами першого етапу Нацвідбору Tayanna та гурт «Сальто Назад» продовжили боротьбу за право представляти країну у конкурсі Євробачення-2017. У другому півфіналі до фіналу увійшли ILLARIA та ROZHDEN. Гурти  "AGHIAZMA" та "DETACH", відповідно, фо фіналу не пройшли. 

Нагадаємо, національний відбір на Євробачення проходить з трьома півфіналами, перший з яких відбувся 4 лютого, другий – 11 лютого, а заключний третій пройде 18 лютого. У кожному з півфіналів виступає по вісім виконавців. Ім'я артиста, який представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться в фіналі - 25 лютого.

У третьому півфіналі за перемогу змагатимуться Singing pants, O.Torvald, Анастасія Прудиус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey та Vivienne Mort. 

Утім, зараз репутація конкурсу під питанням, оскільки через незрозумілі фінансові дії нового керівника конкурсу  частина працівників “Національної суспільної телерадіокомпанії України”, що готувала проведення в “Євробачення 2017” заявила про вихід із проекту.   Раніше проблема виникла і з онлайн-голосуванням за гурти, які претендували на участь у конкурсі. 

Нагадаємо, цьогоріч гурт "AGHIAZMA" номінували на звання "The Best Ukrainian Metal Act 2016".  

 "AGHIAZMA" у соцмережах: