Гурт "MERVA" випустив новий альбом

Незалежний лейбл "ІншаМузика" та компанія "Moon Records" продовжують видавати релізи української альтернативної музики і представляють новий альбом гурту "MERVA", який отримав назву "Шаман". Це вже третя повноформатна платівка гурту з Рівного. До слова, дебютний диск гурту –альбом "Bardo" - також виходив на лейблі "ІншаМузика" ще у 2009 році. 
 
"MERVA – одна з найдосвідченіших вітчизняних команд. Спочатку хлопці грали alternative rock/metal, але згодом, переживши неодноразові зміни складу, звучання гурту стає все більш роковим. І нова платівка – це вже нова MERVA. «Шаман» - це смачний коктейль з етно, пост-панку і того ж альтернативного року, а також глибоких філософських текстів вокаліста Петра Зарудного. І це, мабуть, найкращий альбом гурту на цей час", - переконаний лейбл "ІншаМузика"  . 
 
Записаний «Шаман» на рівненській "M-Studio", саундпродюсером альбому став вокаліст і лідер "MERVA" Петро Зарудний. Артворк платівки зробила Літа Ахметова. 
 
Трекліст:
  1. Kолесо Мук 
  2. Бодхісаттва Василь 
  3. Ходить Брахман 
  4. Ян Цзи Мовчав 
  5. Дукха 
  6. Шаман 
  7. Емпірей 
Альбом вже можна придбати в мережі. Також запитуйте альбом «Шаман» на концертах гурту і в музичних крамницях вашого міста. Незабаром він з’явиться на CD. 
 
Тур містами України на підтримку нового альбому "МERVA" планують навесні. 
 
"MERVA" — український рок-гурт створений 30 жовтня 2004 року в місті Рівне (Україна). Свої початки гурт бере із музичної формації «Ейфорія». У прямому ефірі київського радіо у передачі «Український рок» хлопці оголосили себе під назвою Merva. На рахунку колективу два альбоми, декілька демок та синглів. 
 
"Merva"у соцмережах: