"Cold Comfort" готує новий альбом

Вчора рівенський колектив випустив ще один сингл, який увійде до їх наступного повноформатного альбому. Трек під назвою "Beach Funeral" знову здивував слухачів нетиповим для "Cold Comfort" стилем. При чому деякі меломани сприймають ці зміни позитивно, а дехто, навпаки, розчарований. 

Запланований LP скоро має вийти на українському лейблі "Worn Pop", однак, точна дата релізу поки невідома. Гурт давно співпрацює з цим лейблом, тож 26 серпня "Cold Comfort" можна буде почути у Києві на шоукейс-концерті "Worn Pop" перед осіннім сезоном. 

Почитати рецензії на перший та другий релізи EP колективу можна за цими посиланнями: Modern Crypts (2013) та Issue de Secours (2014) 

"Cold Comfort" (post-punk/coldwave) - гурт, який виник у Рівному наприкінці 2012 року. Тріо має на рахунку лише два міні-альбоми. Втім, і без повноформатника музиканти змогли стати відомими не лише в Україні, але й за її межами. Це, зокрема, релізи на незалежному лейблі Worn Pop, концерти у Польщі, Німеччині та Росії, участь у вініловому збірнику культового грецького лейблу Fabrika Records тощо.