Новини

Lissa Wassabi представила видео-роботу на сингл "Ping Pong"

Певица Lissa Wassabi презентовала новое видео Ping Pong. Клип снят на сингл, созданный в сотрудничестве с саунд-продюсерами Евгением Кобзаруком и Дмитрием Леоновым. Именно в таком составе последние полтора года шла кропотливая студийная работа над новым материалом. "Ping Pong" стал первой ласточкой будущего альбома.
 
«Сейчас я знаю точно чего хочу и делаю так, как это чувствую. Нам понадобилось время для того, чтобы найти своё характерное звучание и собственный почерк.

"Forever Wasted" издадут дебютный альбом "посмертно"

Об этом киевский коллектив сообщил в соцсетях. Дебютный посмертный одноименный альбом будет в сети 1 августа (в этот день группе исполнилось бы 8 лет). Релиз на физическом носителе пока не планируется.
 
Треклист будет следующим:
 
1. The Last Man On Earth (10:14)
2. Devastation (09:00)
3. Empire (08:13)
4. Forever Wasted (09:11)
5.

"Dahau Holidays" видали перший офіційний кліп

Водночас музиканти оголосили, що припиняють роботу у рамках цього проекту.  

"Наш первый настоящий клип, он же последняя работа в рамках Dahau Holidays. На наш взгляд, данное видео может иметь как минимум две полярные трактовки. Далее проект ожидают основательные реформы. В ближайшее время будет кассетный релиз последнего альбома и свежий материал под новым названием и с новой концепцией. До скорых встреч", - повідомили "Dahau Holidays". 

"The Eight" випустив дебютний сингл

Проект киянина Макса Данкевича представив перший трек - "moom". Пісня увійде до альбому "Missing Parts", який вже зовсім скоро, 25 липня вийде на українському лейблі "Hidden Vibes".  

"Всю жизнь мечтал писать музыку, и вот.. Музыка уже написана и сведена. Как только доделается обложка, сразу же начнём. Следите за обновлениями. Можно будет скачивать, покупать, слушать, наслаждаться, улетать под неё..", - прокоментував музикант свій запланований реліз. 

Максим Данкевич також відомий як сценарист українських фільмів та відеороликів. 

"iamyou" выпустили клип на новый трек

Это видео на песню "Архітектор", которая вошла до последнего мини-альбома группы - "Змістовно різні".

"The Heavy Crawls" видали запис акустичного концерту

Київські музиканти представили аудіозапис концерту в "Cadillac Art Club" за 16 липня. Нагадаємо, там музиканти відіграли  "майже" акустичний концерт. Звук записано при підтримці студії "BrokenBricks".
 
"Нагадаємо, що концерту був акустичним, деякі пісні ми змінили повністю, деякі майже нічим не відрізняються від звичних версій.

"IZVERG" випустив перший сингл

Дебютний реліз молодого київського гурту побачив світ 18 липня. Це перший сингл, який згодом увійде до запланованого релізу колективу.  Свій матеріал хлопці готували не один рік, мали декілька живих виступів, однак, це перший їх студійний запис. 

Нагадаємо, перший  виступ гурту відбувся 6 лютого на “Excalibur Collective Release Show”. Утворили "IZVERG"  музиканти інших столичних колективів, а саме Bluesbreaker, Power Play і Reminded.  

Послухати новий трек можна тут. 

"Phooey!" издал новый релиз

Запись была сделана специально для арт-проекта Юлии Гуштюк. Собственно, это скорее "звуковое сопровождение к выставке картин; музыка в духе Джона Карпентера и Акиры Ямаоки, которых я очень очень люблю". Так описал релиз сам автор.

"JINJER" випустили новий кліп

Нагадаємо, раніше колектив опублікував серію відео, присвячених новому альбому "KING OF EVERYTHING", вихід якого запланований на 27 липня.

"Fitz Roy" випустили другий сингл

13 липня у мережі з'явився другий сингл колективу "Fitz Roy". Трек отримав назву "Vices". Про більший реліз мова поки не йде. 

Сам гурт ще досить молодий. "Fitz Roy" зібралися у Вінниці  у вересні 2015-го. року. Свій перший сингл "Wasted". вони випустили на початку 2016-го. Свій стиль хлопці описують як Metalcore/Post-Hardcore. "Fitz Roy", до слова, це назва гори, яка знаходиться у Південній Америці на кордоні Аргентини і Чилі. 

"Postman" випустив новий альбом

Йдеться про сольний проект вокаліста гурту "5 Vymir" Костянтина Почтаря - "Context".
 
"Присвячується всім людям, яких я люблю, групі 5 Vymir, батькам і рідному місту. А також Маку Демарко, Бобу Ділану, Адаму Гріну, Георгу Фрідріху Генделю і всім тим, хто береже інтимність у музиці", - прокоментував реліз автор. 
 
Вокал, гітару і гармоніку для альбому виконував сам Костянтин, йому ж належать музика і тексти. А от скрипку і бек-вокал допомогли записати Moe Nagasi і John Sleeper, відповідно.

"Old Tree Fellows" шукають ударника

Житомирський колектив  днями повідомив про деякі труднощі у діяльності, через які  вирішив почати нову сторінку  історії проекту. Всіх деталей музиканти поки не розкривають, однак поділилися думками щодо  складу "Old Tree Fellows".
 
"Для начала прольем свет на уже состоявшееся изменения в составе, которые мы не анонсировали. Джонни Одо.

"daKooka" видала новий EP

Чернівецький колектив на початку липня представив слухачам новий реліз - EP "Очень весело с моими друзьями". Він містить чотири  російськомовні треки. Нагадаємо, у творчому доробку "daKooka" є, як англійські, так і російські пісні. 

Варто також зауважити, що виданий EP - більше творіння самої вокалістки "daKooka". А от обіцяний раніше альбом "Ерось", який записувався з гуртом, поки недоступний. Як йдеться на офіційній сторінці колективу, його вихід відкладається на рік чи навіть на два. 

Пісня гурту "Zrada" потрапила до мультфільму

Трек харківського колективу використав у своїй роботі молодий американський мультиплікатор. 
 
"Анімаційний фільм, зроблений студентом Каліфорнійського Інституту Мистецтв. Він про хлопчика та робота, які потайки намагаються піти на панк-рок концерт.

Учасниця "Flёur" дописує власний альбом

Раніше дівчата повідомили у соцмережах, що займуться власними проектами, хоча "Flёur" обіцяли не полишати.
 
Олена Войнаровська, одна з учасниць проекту наразі способом краудфандингу зібрала понад 100% потрібних коштів на альбом "Присутствие" і зараз активно над ним працює.
 
"В альбом, который готовится к выходу, войд

"I Have I Need" зняли перше офіційне відео

Чернівецький інді-гурт сьогодні представив своє перше офіційне відео. 

"ХЕЕЕЙ! От і настав той час, коли на ваших екранах появилась наша перша офіційна відеоробота! Чесно кажучи знімалась вона ще до виходу альбому it's time... але життя любить з нами погратись і влаштувало нам не легкий період. Крім того один з учасників проекту попав до лав української армії, і про існування відео ми й забули...", - розповіли про роботу  музиканти. 

Зараз же вокаліст гурту повернувся до звичного життя, тож варто очікувати на нові роботи колективу. 

Альбом "Салют!" буде перевиданий з новим звучанням

Зайнявся ремастерингом альбому російський музикант Артем Лобинцев, учасник гурту "Зарница". Планується також вихід релізу на фізичних носіях.  
 
"Сегодня я наконец закончил кропотливое пересведение первого и последнего альбома киевской группы Салют!. Взялся я за это дело из исключительно 
альтруистичных соображений: на мой субъективный взгляд это один из лучших русскоязычных эмо-альбомов, и единственное, чего ему не хватало для идеальности - это чтобы можно было везде разобрать, что там играют гитары, и что там исполняет вокал.

"Cthulhu Rise" готовят новый альбом

Днями в сети появился превью второго альбомa киевского коллектива. Послушать его можно на Bancamp'е музыкантов. Всего доступно 9 песен, по две минуты с каждой. 
 
Базируясь на своем музыкальном опыте, киевляне "Cthulhu Rise" экспериментируют в создании некого металлического сплава прогрессивного рока, джаза, альтернатив-металла и маткора.

"JINJER" зняли відео на пісню з нового альбому

Нагадаємо, раніше колектив опублікував серію відео, присвячених новому альбому "KING OF EVERYTHING", вихід якого запланований на 27 липня.

"My Personal Murderer" презентували декілька live-відео

Одеський колектив днями представив одразу три лайви. Всі вони записувалися та монтувалися українською студією "ШООМ". Зняли ролики на треки зі останнього альбому колективу - "Cauchemar". Реліз, нагадаємо, побачив світ на початку лютого цього року. Йдеться про пісні "Crawling Son", "Constant Waiting" та "The Worm Prince". 

"Filivs Macrocosmi" оприлюднив свій дебютний реліз

Власне, мова йде про проект "Old Monks' Saga" (1998-2001), який передував "Filivs Macrocosmi". Саме під цим старим ім'ям і з'явився дебютний реліз проекту. Він, до слова, виходив і на фізичних носіях, а саме у 1999 році вийшов лімітованим тиражем CD-R на шотландському лейблі "Leviaphonic Records". Матеріал, що з'явився у мережі не був змінений і повністю відповідаємо тому старому виданню. 
 
"Filivs Macrocosmi"  - це проект житомирського музиканта Сергія Свистельника, який почав займатися ним іще  у 2001 році.

Проект "Through" припинив діяльність

Не так давно на Neformat.com.ua з'явилася рецензія на альбом "The Rotting Generation" шостківського one man проекту "Through". Його ще у 2013 році створив музикант зі псевдонімом DLL. 

"Pree Tone" переиздали второй релиз на кассетах

Кроме того киевская команда имеет партию нового мерча.
 
"У нас сразу две хорошие новости! Благодаря киевскому лейблу Beaver House, сегодня у нас появились футболки. В дизайне отображена наша любовь к группе Spacemen 3 и водным процедурам (батарейкам), предлагаем приобщится и вам, а чтобы вы легко находили себя в облаках дыма на тёмных задворках ночных клубов, на серой и белой футболках нанесён флюоресцентный принт!", - сообщили музыканты.
 
Цена футболок составила 200 гривен, размеры S, M, L.

"The Heavy Crawls" відіграють "майже" акустичний концерт

Про це київські музиканти самі повідомили на власній сторінці.
 
"16 липня ми відіграємо унікальний концерт, легкий, неголосний, майже акустичний.