Noise Pareidolia втілили давно задуманий сингл

Нещодавно альтрок-гурт Noise Pareidolia представив уже четвертий сингл – "Мовчанка". Ця композиція стала здійсненням давніх планів засновника формації.

Перші плани про те, щоб записати дещо на кшталт треку "Мовчанка" сягають іще 2009-10 років. Саме тоді до рук Дмитра, засновника Noise Pareidolia, потрапив диск гурту Candiria. Але від задуму до його втілення пройшло багато років, упродовж яких Дмитро шукав, із ким би він міг грати. Ці пошуки врешті не мали успіху.

"Коли я став сам собі режисер, то здійснив мрію дитинства записати гранж-альбом. Музикою проблем не було, а ось із текстами – біда. Тоді я звернувся до своєї знайомої Олени, яка віддала мені свій однойменний вірш", – розповідає Дмитро Неформату.

Також виконавцю знадобилася деяка допомога з вокалом. Але поки до цього дійшла справа – Дмитро переробив аранжування: додав трубу й написав риф розміру 5\4. Цього разу музикант діяв під натхненням дез-метал гурту Rivers of Nihil.

"Пісня дуже "на любителя", бо досить негармонійна, але це те, що я хотів зробити ще 14 років назад, і я таки зробив".

Вокал виконала друга учасниця гурту – Поліна, а на трубі зіграв її брат Єгор.

 

Тепер у планах формації представити ще кілька нових пісень, а також зробити кавери на важливі для музикантів пісні в своєму експериментальному стилі.

Noise Pareidolia – студійна формація, яку заснував музикант із Черкаської області Дмитро Москальчук разом зі своєю подругою Поліною Ралко. Гурт наразі не має сталого складу, тож іноді до запису аранжувань долучаються бас-гітарист Юрій і трубач Єгор. Наразі виконавці видали 6 синглів і кавер.

Noise Pareidolia в мережі:

https://www.instagram.com/noisepareidolia/

Фото обкладинки – надали виконавці